Korek ma racje xantera jest z***ana ;p wiec dlatego sprzedalem chara (na 46 lvlu teraz ma 30

)
Jak mozna grac na serverze na ktorym vene to "Pa" kozaki dziela konta i kozakuja.............................
z tego co wyczytalem ze agi ma bana dochodze do wniosku ze nie jeden jeszcze vene go dostanie , lecz brazyle nie sa lepsi

NP: Lord Caps brak słów huntowal mnie za to ze kumpel expil na mint... jak on skillowal knightem kumpla......
Kigibuv << Gorocą pozdrawiam podobno nowy owner ale i tak zawsze bedzie moim idolem poniewaz jak mnie huntowal zapomnial wymazac mnie z listy zaproszonych do domku =] i niestety stracil Ancient helmet ,ktory zostal sprzedany na allegro za 550 zl

kolesiowi z ktorym jak gadalem wymienil eq na AOLa , DSMa , RH , MMS , GS , BS , SB (Stell boots) itp itp itp.. A co do filmiku " USAHEUASHEUASH mogliscie nie probowac zabic Etrius Drago , dostaliscie za swoje "
Go Go Vesper wbij 100 lvl aby nie tylko jeden polak mial 100 + lvl na xanterze ^.-
Pozdrowienia.... dalszych sukcesow w tibi na xanterze i nie tylko.....Teraz Kyra bedzie moim domem