Pfff.
Tak naprawde to h*j wy wiecie. Gadacie ze kali wam pomoze , ella xolbar albo mord , a tak naprawde Kali ella xolbar i albert to najgorsze lamy jakie znam , jezeli chodzi o kaliego to wszystkie jego problemy ja zalatwialem , ja bilem typow a on w depo siedzial i sie podlizywal , jak np bylo gdy stary owner soliza chcial go huntowac za to ze nie chcial kupic od niego mmsa , wiec gdy kali sie boli soliza to napewno zabije madu !! Jezeli br beda chcieli wytepic polakow to to zrobia , z reszta madu nie bije tych co lubi , np mnie nie rusza , i moich kumpli tez nie ruszy , wystarczylo z nim pogadac , wiec gdy ktos chce pomocy to pisac postaram sie cos zrobic. A powodem tego ze Madureira klepie polakow jest rzadzenie Polakow na hibernie , jego 2gim swiecie , tak mi powiedzial gdy gadalismy , a to ze drzecie morde "FUCK BR" i grozicie im wojna nic wam nie da .......
A i do typa co mowi ze uciekam przed skrollem , to gowno prawda , kazdy kto obserwowal bylem retired 3 dni zanim sie dowiedzialem o swoim huncie , i tak jak mam wpisane w comment "retired because of rl life " , z niczego wam sie nie musze tlumaczyc ,a jak jestes taki madry to sam walcz sam na pol serwera ,tyle ......