Zobacz pojedynczy post
stary 27-05-2004, 17:05   #1
Trzciniak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2004

Trzciniak ma numer GG 8451284 Adres Jabbera do Trzciniak
Domyślny Coś mi sie to nie podoba

A mianowicie dlaczego niektóre tematy są zamykane gdy nie zostanie na nie udzielona odpowiedź, jak w temacie o protaction amult. Zostalo tylko sprostowanie że jest to ten sam amulet co shildning amulet ale odpowiedź na pytanie nie została udzielona. Pytanie był jak dobrze pamiętam czy chroni od przed żywiołami czy nie. Albo mój temat z pytaniem o to co to jest Ankh. Niema zniknął, a ja nadal jestem zielony. Ten post pisze tu bo tu właśnie zamieszczałem swój poprzedni post, tak mi przynajmniej wydaje. Moderatorzy mogli bo chociaż przed zamknięciem jakiegoś posty udzielić oczekiwanej odpowiedzi jiśli się już biorą za niego, lub jak w moim przypadku wyjaśnić o co chodzi, jakiś link, odwołanie, cokolwiek bo o tym Ankh-u to niegdzie nic nie ma.

Edit (coby postów nie nabijać)
@Lig
post o tym amulecie nie był mój tak a propo a za pisanie jeszcze raz tego samego postu modki magą sie troche bardziej zdenerwować, lepiej im zwrócić uwage w troche inny sposób, tak mi się przynajmniej wydaje.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.