Temat: Historyjka
Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2005, 23:23   #11
Tajmon
Guest

Domyślny

Kiedyś jak przyszłem do kolegi i grał w tibie, to poszedł na Fibule trochę poexpić, pozabijał pare rotów i wraca a tu Ds na red Hp. Kolega zaczął uciekać przed nim ale ja mu mówie żeby go z HMM dobił. Zabił tego Ds'a idzie niżej patrzy... ciało. Ja mu mówie pewnie tak jak zwykle jakiś noob tu zginął na Ds'ie i w ciele będzie tylko plecak, parę gp, lina, łopata, jakieś robaki itp. Otwiera... !!! B robe, Medusa shield, Bp HMM, Bp UH, Bp GFB i parę innych rzeczy. Mój kolega zdezorientowany, nie wie co ma robić, zaczyna zabierać pojedyńczo UHy, zamiast cały plecak od razu brać . W końcu jakoś zabrał te rzeczy, powyżucał niepotrzebne i postanowił wrócić do depo. Ja mu mówie żeby lepiej się wylogował (bo zaraz ktoś po te rzeczy przyjdzie) i żeby zalogował się za jakiś czas. Przelogował się... zaczął coś robić innym charem i potem zalogował się spowrotem na tamtą postać. Zaczął iść, wyszedł na powieżchię i wszedł do podziemnego tunelu żeby wyjść z wyspy. W tych podziemiach było pare ludzi ze skullami którzy bili każdego kto wracał z Fibuli. Kolega szybko wylogował się. Mówie mu że oni na niego tam na bank czekają i niech się narazie nie loguje, niech idzie później innym charem tam sprawdzić. Ale on nie wytrzymał - zalogował się i od razu zaczęli go bić. Myślał że zdoła uciec do depo bo przecież miał Bp UHów. Zlali go do red Hp i chce sie uhnąć... ale nie da sie bo ma jeszce 3 mlvl, w końcu to knight na 20lvl. Zabili go. Wypadł plecak i te wszystkie runy, ale b robe i Medusa shield została. Poszedł do depo i przyszli ci co go zabili. Mówili mu żeby im oddał itemy. On mówił że se nowego chara zrobi a na tym i tak nie będzie grał. Zaczęli mu grozić że, zabiją jego kolegów (Miał kumpli wypisanych na tibia.com). Jakieś dwie godziny później kolega przemyślał całą sprawę, zalogował się, przeprosił ich oddał rzeczy. Ten do którego należały te itemy został jego kolegą i protektorem. Cała historia zakończyła się szczęśliwie. Kolega stracił te rzeczy ale za to zyskał nowych kumpli.
  Odpowiedz z Cytatem