OMG niejedni takie bzdury piszą że aż w dołku ściska....

Co do Madu fakt faktem że coś sie kroi, ponoć ktoś go wyzwał a on teraz odgrywa się na całej reszcie, czy to koniec dla polaków ?? Humm.... ciężko powiedzieć, mama cichą nadzieję że nie

Głupio mi kończyć gre, w szczególności ze znam kilku Brazylijczyków i są z nich równi kolesie, co do Oskara (etelka) szczerze ??? Wątpie czy byłby w stanie pomóc, bo bóg wie który owner zna go, a który hunci polaków. Ja osobiście mam cichą nadzieję iż zajmie się tym CiP, w ich kwesti jest zareagowanie na łamanie praw obowiązujących w tibi.... Kto wie może Skroll coś zrobi :> .... Pozdro dla All z Pythy i nie tylko
No tak wypadało by mi napisać coś o Oskarze, fakt jest faktem że bez niego ta gra nie była by taka jaka byłą (mało maślane.. ale mi sie napisało hehe

) Fakt pomagałeś i ja starałem się pomagać tobie, no cóż w życiu jak to w życiu nigdy nie wiadomo co się stanie.... I nie mam zamiaru ratować pythery bo to nierealne, zresztą nie jestem zwolennikiem przemocy (jak kolego o którym pisze).... Bedzie co ma być nie tibia człowiek żyje.... P.S. Oskar skoro Retired Because of life... to czemu siedzisz ostatnio non-stop na kyrze ? (to takie pytanko na marginesie)