ciagle tylko slysze o tym ze arc odwala znowu jakis nowy przekret. tego huntuja za to, tamtego za tamto, a tego trzeciego za nic (czyli za to samo co reszte).
ktos gdzies tu na forum napisal ze sie nie dziwi bo arc sie boi zagrozenia i tego ze moze stracic "panowanie" na iridi... no niby jest to jakies wytlumaczenie ale prawda jest taka ze arc huntuje ludzi chyba dla zabawy/kasy...
przeciez pojedynczy gracz nie moze im nic zrobic (a wlasnie takich 'lubia' huntowac).
pamietam jak jeszcze w trakcie wojny ktos z arc (chyba Rondelman) powiedzial ze po wojnie to ho ho!!! beda zachecac graczy do przejscia na nasz server, moze nawet bedzie jakies free eq dla 'nowych'. do tego mial byc nowy price list (no w sumie jest) i mial byc surowo przestrzegany... czy jest surowo przestrzegany to sami ocencie. ja tam widze ze oni maja go miedzy prawym a lewym posladkiem...
coraz wiecej ludzi odchodzi z iridi... w sumie to ja im sie nie dziwie... ja narazie robie nowa postac wiec dopuki jestem low lvl i nie fikam do nikogo to raczej moge czuc sie bezpieczny, jednak za jakis czas mozliwe, ze tez bede retired, bo zupa byla zaslona ;/ co wtedy zrobie - sam nie wiem. moze do tego czasu cos sie zmieni. miejmy nadzieje.
tibia to tylko zabawa. tak... ale to lipa troche ze nie mozemy sie bawic wszyscy razem ;/