Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2005, 14:04   #421
Madus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Domyślny Omfg.

Omg. Ludzie o czym wy wogule gadacie ?? Nie rozumiem was czemu macie pretensje do Rondla i reszty sqadu. Oni sa w Arcaniu bo tego chca nikt ich do tego nie zmusza. Przeciez to jest normlane ze jest sie w gildi nie tylko z ludzi o tej samej narodowosci, ale jak wy uwazacie ze jak jest sie w gildi ze swe albo innym to jest zdrada to zal mi was ludzie !! Ja odeszlem z Iridi i nie dlatego ze Arcanium cos tam mi zrobilo tlyko dlatego ze nie chce mi sie juz sluchac was wszystkich "kik arcanium z serva" itp.!! Bylem czlonikem Lost Exiles gdy trwala "niby wojna" ;p (bo tego co tam mialo miejsce nie mozna nazwac wojna)!! Pewnego dnia loguje sie do gry a tu mi krzycza na GC "wojna z Arcanium zabili 4 naszych" !! Kilka osób z gildi chcialo walczyc ale jak mozna walczyc bez przygotowania ( runy kasa itp. )!! A wiekszasc polaków biegala po depo w Venore i krzyczala " do walki a nie w depo stoicie" !! Ale moze ktos mi uswiadomi jak mielismy walczyc z 3bp uh !! A wszyscycy jestescie modzy w gembie i ciagle tylko zeby obalic arcanium!! A ja wam poiwem ze Arcaniu mi nie przeszkadza na tym seriwe przeszkadzalo mi tlyko to ze nie mozecie sie zebrac i czegos dokonac na tym swrwie !! I z mila chencia zebym mial mozliwoac to bym dolonczyl do Arcanium bo przynajmniej oni sa zgrani!! A nie tak jak polacy na Iridi boja sie o swoje lv i skile !! Pff

P.S Przepraszam za blendy ortigraficzne ale spieszylo mi sie !

@ Z tego co wiem to Polacy w Arc maja juz jakis glos np. Yamachati jest Vickiem
A jak nie chcesz wiencej padac bez powodu to sie postawcie Arcanium!! Wlasnie to jest jeden z najwazniejszych powodów czemu odeszlem z Irdi nie umiecie walczyc o swoje !! Bye

Madusik~~

Ostatnio edytowany przez Madus - 27-12-2005 o 14:11.
Madus jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.