Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rondelman
Ogorek: jak widzisz to niejest takie latwe, bo co jeden konflikt sie skonczy to odrazu jest grozba nastepnej wojny
|
kto wam teraz zagraza?
Cytuj:
jeszcze teraz zaczelo sie zabijanie rl kumpli wiec to nie jest za ciekawa sytuacja dla nikogo.
|
Fakt. Lassad padl, ale czy tylko on? jesli tylko on zostal zabity to jeszcze niewiele znaczy.
Cytuj:
Pamietam jak ktos na tym forum napisal ze jak tylko sie wojna skonczy to Polacy wyleca z Arcanium, noi sie skonczyla i zamiast wyleciec to kisia wszedl na vice-lidera LOL^^.
|
heh... gdybyscie teraz wylecieli to byloby oczywiste ze ARC zostaloby wrecz zmiecione z tego servera, wiec nie ma co sie dziwic ze jeszcze was nie pogonili.
Cytuj:
Banditos: Jesli jestesmy tylko marionetkami to powiedz mi dlaczego po dedzie naszegl rl kumpla Lassata cale Arcanium poszlo zabic Frixiego, wiec... o czyms to swiadczy.
|
tak masz racje. to o czyms swiadczy... ale o czym? oto jest pytanie
wracajac jeszcze do tego 'zagrozenia' jakie czycha na ARC zaraz za krzakami to wiesz... Bentero raczej nie byl dla was duzym zagrozeniem. moze nawet zadnym, a jednak na Cyclopolis musieliscie sie do niego przyczepic i to tylko dlatego ze wasz kupel chcial sobie poexpic. najsmieszniejsze bylo to jak ten wasz kolega powiedzial ze to Berger jest PA, bo nie moze sobie przywlaszczy kawalka mapy tylko dla siebie, po czym albo on albo ktos z ARC [juz nie pamietam dokladnie] dodal ze taraz cyclo jest zajete na 2 tygodnie wlasznie przez tego kolesia.
moze na iridi gdzies tam po cichu zbiera sie jakas grupa, ktora chce wam skopac tylki [mam nadzieje] ale prawda jest taka, ze przez was 'cierpi' duzo niewinnych osob.
mam nadzieje Rondel, ze kiedys ty tez bedziesz w takiej sytuacji, ze wieszosc twoich kumpli odejdzie z servera, bo ktos nie daje im grac, a ty sam tez bedziesz sie musial zastanawiac czy zostac, bo moze ciebie tez bedziesz ja kilka lvli ktos huntowal za to ze... no wlasnie...
pozdr0