Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2005, 14:34   #424
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Banditos
Takiego PA na zadnym innym serwie nie widzialem a gralem juz na 5.
Rotfl, zapewne byly to servery non-pvp.

Cytuj:
Mialem na nich 40 + lvl i nic nie bylo problemu z nikim a na iridi takie rzeczy sie dzieja, ze odechciewa sie grac !
Jak sie odechciewa to nie graj.

Cytuj:
To wszystko sprawka arc mysle, ze zaniedlugo sie to skonczy bo wiecznie nie beda rzadzic .
Poki co, zapowiada sie na dluzszy pobyt Arc na serwerze panie jasnowidzacy.

Cytuj:
A co do Polakow w arc , to na ich miejscu bal bym sie wyjsc na przystanek autobusowy poniewaz znam ludzi ktorzy chca im zrobic krzywde (sam bym chetnie kopnal jednego lub paru z nich ).
A ja na Twoim miejscu wybralbym sie do psychiatry i na lekcje polskiego bo znam ludzi ktorzy pekaja ze smiechu czytajac Twoje posty (sam sie smieje czytajac Twoje wypociny). Rotfl, w tym momencie zrobiles z siebie idiote wiekszego niz mi sie wydawalo. Najwyraznej Tobie i Twoim "kolegom" zacieraja sie granice pomiedzy gra a rzeczywistoscia.

Cytuj:
Patrzac na tibia.com ile ludzi jest online na serwach to iridia zalicza sie do tych w ktorych najmniej ludzi gra bardzo mi z tego powodu jest przykro . I nie dziwie sie ludziom ktorzy chetnie skopali arc !
A mi bardzo jest przykro z tego powodu, ze na serwerze na ktorym gram jest masa takich ludzi jak Ty. Poza tym, nie wiem kiedy Ci sie to przysnilo ale jak na razie to Arc kopie tylki kazdemu ktory im sie przeciwstawi. =]

Pobijesz mnie w rl za tego posta? =>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rendevar
wyraze sie zle ale czemu ****a Polacy sa w Arckanium ???????
tam sa same szwedy wredne jak h**.wy chcecie zepsuc ten serwer...
Po to zebys sie pytal, nauczcie sie kvrwa ze nie dzieli sie ludzi ze wzgledu na ich pochodzenie. Jak sie nie podoba to proponuje poszukac innej piaskownicy.
Rankor jest offline