Temat: Złodzieje...
Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2005, 16:05   #17
AncienciQ
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Okolice Piły

Imię: Ancienciq
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 253
Skille: 104/100
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adnik
Po 1 co z tego, że świat non-pvp, jak ktoś jest kolegą to jest spox, ale jak ciotą to zdradza kumpli.

Po 2 myślał, że w tobie znajdzie jakąś pomoc, bo masz jeden z wyższych lvl'i ale okazałeś się noobkiem

Po 3 Tirveliusa nie dostała bana za sharing, tylko za coś innego i spokojnie mógłby teraz dalej grać tyle że zaczął na innym świecie po tym jak dostał bana (Imargam - Furora) więc skoro gówno wiesz to nie gadaj.

Zresztą zawsze cię nie oceniałem najlepiej, bo wiem że miałes konflikty z Razorekorem, jednym z lepszych moich kumpli jak grałem. Ciekawe co ty byś zrobił na jego miejscu, pewnie też byś się zwrócił o pomoc do jakiegoś h-lvl bo dsm nie jest warte 100 gp. Zresztą wydaje ci się, że jak masz 120 lvl to jesteś wielkim panem. Jeżeli miałbym ciebie porównywać z Aftermathem to jest on dużo lepszy od ciebie, bo może nie ma takiego lvl ale przynajmniej jest uczciwy i nie łamie zasad gry. N/C

szczerze? nie uwazam sie za h lv

Czy gowno wiem? przekonaj sie

Wiecej juz sie nie udzielam na tym forum, bo jest ono zbedne