Cytuj:
Oryginalnie dodany przez N!tz^
zużywając na każdego guarda 2 strzały z HMM
|
1. wg. tej strony : Czarem Heavy Magic Missile zadajesz obrażenia 45 do 90, guard ma 240hp więc nawet jak byś walił max hity musisz uzyc 3 strzałów...
2. 45 lvl 48 magic sorcem na guarda mi schodzi 3-4 hitow i nigdy z huntu na guardach nie wychodze na +
3. na guardach expia wszystkie high lvl... (wszystkie voc.) bo daja one najlepszy exp... zdaza mi sie dostac nawet do 60k/h
Cytuj:
zabijam 10 guardów 4 HMMami - dostaje około 1500 expa
|
nie zabijesz 10 guardów 20 strzałami z hmm (patrz wyzej), za 10 guardow dostaje sie 1.85k expa...
Cytuj:
Ja musialem grac bez pacca ok. 6 miesiecy i w tym czasie zrobilem tylko 1 m lvl, a juz z paccem to fiuuu....
|
pewnie bez pacca grales 10 min. dziennie a z paccem po 10godzin dizennie? pacc przyspiesza odnawianie many o 1/3, czyli z paccem robiles 1 magic w 4 miesiace?

chyba ze jestes knightem to sorry ;]
Cytuj:
Według mnie Sorc przy pallu wysiada. byłem świadkiem bitwy palla i sorka na 40lvl pall i sorc PACC i wygrał Pall .
|
zalezy ile kto nosi run... np. jak ja mam 1 bp sd, 1 bp uh reszta gfb i hmm to oczywiste ze raczej nie mam szans zabic tego palla... ale jeśli pk'uje i mam 10 bp sd i 10 bp uh to pall juz moze nie miec szans