Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PhoenixSS
I nie wystarczy że zdzierają z każdego pacca mase kaski? Przykład utrzymanie miesięczne servera CSCZ kosztuje tadam 11 euro to tibii może kosztować ile?? 500 euro <tak mi się wydaje> a pacc kosztuje na 3 msc koło 20-25 euro. Tak więc co ty mi tu pierdzielisz że nie mają kaski na to.
I będe się odzywał kiedy będe chciał...
zmień podpis nie Kyria tylko Kyra
Z resztą co prawda to prawda ale mogli by się trochę niechcialbym cie pod****ic ale na moje oko super szybko nie puszcza bo teraz po tygodniu jest jeszcze kolejka 162 os mimo wsyztsko powinni zrobic 2 niemieckie servy bo tera za duzo osob na jednym mysle ze za tydzien puszcza na 100%
streścić...niechcialbym cie pod****ic ale na moje oko super szybko nie puszcza bo teraz po tygodniu jest jeszcze kolejka 162 os mimo wsyztsko powinni zrobic 2 niemieckie servy bo tera za duzo osob na jednym mysle ze za tydzien puszcza na 100%
niedługo 1 osoba 50lvl GRATZ??
Wie ktoś może czy koleś sam gra a może ktoś go zna bo to POLAK 
|
Tak tylko w csa gra w 1 momencie na 1 servie ile 16 osob max? a w Tibie jedynie jakies 500osob na kazdym z servow.
Co do tego sorca to niewiem czy moge cos mowic ale guildia w ktorej jest on pochodzi z arcani i jest to dokladnie Era Zero, co do niego niebede sie wypowaidal jak bedzie chcial to sam bedzie pisal pewnie ;]