Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2005, 20:22   #6
...:::Skowron:::...
Użytkownik Forum

...:::Skowron:::...'s Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Pythera Forever
Poziom: 46
Skille: 80/56
Poziom mag.: 17
...:::Skowron:::... ma numer GG 2965165
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez obserwator_pythery
O jeja skowron jestes noobem . :d nie masz honoru . Lizesz dupe temu kto silniejszy cieszysz sie bo masz nick Coronel Skowron XD Noob plx
weś sie nie nazywaj polakiem
noobem to ty jestes , ja nie lize dupy tym co są silniejsi tylko wychodze z założenia że prawo powinno być równe dla wszystkich ... i tak samo jak oni nie powinni nas wybijac tak samo my nie powinnismy ich wyzywac ... i to chyba ty niewiesz chlopcze co to jest honor ... bo ja niemam nic do nikogo puki mi nic nie robi wiec jesli uwazasz ze bede sie wozil po ab i krzyczal "hail poland" albo "all br noobs" itp. do chyba nie ten adres , niebede takze sie wozil drac sie "hail br" albo "all pl noobs" bo to prowadzi tylko z naszej strony do wojny na słowa a z ich strony do wybijania polakow , pogadaj sobie s GMami to ciekawe co ci powiedzą o tym twoim "honorze" , co do samego początku tej "wojny" coronel madureira gra takze na Hiberni gdzie polacy są górą i jemu sie to tam nie podoba wiec pomyslal ze zmieni to tutaj poczynając od Ab i wybijając polaków , niepomyślał iż nic nie zdziała wybijając po razie lub więcej każdego polaka bo ten może zrobić nowego chara lub grać dalej zmieniajc tylko miasto , to bedzie tylko prowadzic do dalszych sporów ...