Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Banditos
RAnkor to powiedz czemu coraz mniej ludzi gra na iridi wytlumacz to zjawisko.
|
Rotfl, pytaj sie tych co odeszli nie mnie. Ja na nigdy nie plakalem, ze odchodze z serwera bo zabil mnie zly power abuser =<
Cytuj:
JA na iridi jestem od powstania tego serwia i wiem chyba troche wiecej niz ty.
|
Rotfl, tos mi dowalil, tez gram od poczatku serwera i nie wydaje mi sie, zebym wiedzial mniej od Ciebie... =d
Cytuj:
Jesli nie PA arc to jaki jest powod ze ludzie opuszczaja ten serwer ??
|
Phew, prawa dzungli, najslabsi sie wykrusza. Jakos mnie i moich przyjaciol ANI RAZU Arcanium nie zabusowalo.
Cytuj:
O ile mi wiadomo to arc huntuje rodzinke de'masterow (wyjatkiem jest szenlong) A wiesz za co ? ja wiem bo jeden z nich mial jakis problem a arc przezucila ten problem na cala rodzinke ;/
|
Podpisywanie sie pod jednym nazwiskiem ma swoje plusy i minusy. Minusem jest to, ze jesli jeden cos nabroi, reszcie tez sie dostaje. I nie tylko Arc tak robi.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alora
Ludzie Arcanium bedzie rządzić dopoki polska społecznośc i nie tylko nie postawi się.
|
I nastepny idiota dzielacy ludzi na:
- Przecudownych Polakow
- zlych i abusujacych Szwedow (ew. ludzi z innego kraju niz Polska)
Cytuj:
Widziałem dużo PA w wykonaniu wielu gildi ale w wykonaniu Arc narzie jest najgorsze.
|
"Óbidź zlyh i wstrednych szfeduf!!11oneone"
Z tego co napisales wnioskuje, ze malo widziales~
Ktory to juz raz pisze, ze jak Wam sie nie podoba to powinniscie przeniesc sie na serwer non-pvp(czyt. zabrac lopatke i zmienic piaskownice). =]
Cytuj:
Pozatym Arc ma dużą determinacje żeby rządzic a to dlatego że znudzeni gracze z Secury Templar of the darkness, King Dragon II to teraz Praxia ,Praxian itd. Iridi potrzebuje naraie pokoju a nie nowego powstania może w przyszłości w co wątpie uda się ograniczyć PA.
|
Wymieniles (
AZ!) 2 graczy z Secury. O ile wiem nie tylko gracze z Secury wchodza w sklad Arcanium.