Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2005, 20:27   #427
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Banditos
RAnkor to powiedz czemu coraz mniej ludzi gra na iridi wytlumacz to zjawisko.
Rotfl, pytaj sie tych co odeszli nie mnie. Ja na nigdy nie plakalem, ze odchodze z serwera bo zabil mnie zly power abuser =<

Cytuj:
JA na iridi jestem od powstania tego serwia i wiem chyba troche wiecej niz ty.
Rotfl, tos mi dowalil, tez gram od poczatku serwera i nie wydaje mi sie, zebym wiedzial mniej od Ciebie... =d

Cytuj:
Jesli nie PA arc to jaki jest powod ze ludzie opuszczaja ten serwer ??
Phew, prawa dzungli, najslabsi sie wykrusza. Jakos mnie i moich przyjaciol ANI RAZU Arcanium nie zabusowalo.

Cytuj:
O ile mi wiadomo to arc huntuje rodzinke de'masterow (wyjatkiem jest szenlong) A wiesz za co ? ja wiem bo jeden z nich mial jakis problem a arc przezucila ten problem na cala rodzinke ;/
Podpisywanie sie pod jednym nazwiskiem ma swoje plusy i minusy. Minusem jest to, ze jesli jeden cos nabroi, reszcie tez sie dostaje. I nie tylko Arc tak robi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alora
Ludzie Arcanium bedzie rządzić dopoki polska społecznośc i nie tylko nie postawi się.
I nastepny idiota dzielacy ludzi na:
- Przecudownych Polakow
- zlych i abusujacych Szwedow (ew. ludzi z innego kraju niz Polska)

Cytuj:
Widziałem dużo PA w wykonaniu wielu gildi ale w wykonaniu Arc narzie jest najgorsze.
"Óbidź zlyh i wstrednych szfeduf!!11oneone"
Z tego co napisales wnioskuje, ze malo widziales~
Ktory to juz raz pisze, ze jak Wam sie nie podoba to powinniscie przeniesc sie na serwer non-pvp(czyt. zabrac lopatke i zmienic piaskownice). =]

Cytuj:
Pozatym Arc ma dużą determinacje żeby rządzic a to dlatego że znudzeni gracze z Secury Templar of the darkness, King Dragon II to teraz Praxia ,Praxian itd. Iridi potrzebuje naraie pokoju a nie nowego powstania może w przyszłości w co wątpie uda się ograniczyć PA.
Wymieniles (AZ!) 2 graczy z Secury. O ile wiem nie tylko gracze z Secury wchodza w sklad Arcanium.
Rankor jest offline