Temat: Serwer Celesta thread
Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2005, 20:29   #3580
Nerox
Użytkownik Forum

Nerox's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2004
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Ne'roox
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 320
Poziom mag.: 89
Szczęśliwy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adik Celesta
Nasz kochany napiętek wraz ze swoim przydupnikiem(kenuym) postanowili sie dorobic, Więc kenuy bawił się w rozsyłanie keyloggerów i nie fartem korzystając z mojej nadmiernej ufność ten keyloger trafił do mnie niby pod postacia flesha (jak to kenuy nazwal shout park), ja ufając mu otworzyłem go i popełnilem wielki bład po paru minutach wyłaczył mi się komputer i za każdym razem gdy próbowałem go uruchomić on znowu się wyłaczał.
Jak już postać była haknieta, haker beszczelnie napisał do Kotra: cześć, pożycz mi demon arma na 5 sekund do ssa...(n/c), gdy ten odmówił, haker zaczoł wyzywać go od noobów i shererów...||Gdy odzyskalem Passy i sie zalogowałem stałem na statku w carlin z 221gp w rekach..
Tak straciłem swój dorobek (wartość eq jak kogos to ineresuje wynosiła okolo 1500k)
Btw. Nerciu drut to nie paladyn "patrz na tibia.com" gs Kochajcie napiętych tak szybko odchodzą
wspolczuje ci ale nie rozumiem jednego... Dlaczego osadzasz ze to ja? i odrazu po mnie jedziesz..

Slepy nie jestem chyba wiem kim gram a ze ty widzisz we mnie paladyna to sorry ale to tylko i wylacznie twoj problem. Myslisz ze drutem gsow nie moge bic? Otoz tutaj masz kal w butach

a co do Kenuyego to takze mu wspolczuje SCA i DH na eterni ktore stracil przez ten sam keyloger...

Anyway powodzenia i gratz wszystkim awansow (ja mam wakacje )

btw zeby nie bylo ze zdjecia nie dalem ...

Ostatnio edytowany przez Nerox - 27-12-2005 o 20:31.
Nerox jest offline   Odpowiedz z Cytatem