Omg....
Po pierwsze nie dajesz nikomu jakiegos cennego itema na ss jesli nie ufasz mu w 100%. Jak bym kazdemu kto chce na ss dawal ciekawe czy mial bym chociaz p-seta i serpenta. Moje zdanie jest takie chcesz ss lootnij badz kup sobie.
Po drugie co do sharow nie bedę się wypowiadal bo każdy dobrze wie kto sharuje na Guardi ja jestem dumny z tego że gram sam a to czy ktoś mi mówi ze sharuje mam to w du... . Jak uważacie, że ktoś sharuje to nie wiem czy wiecie ale jest takie specjalne forum na tibia.com na którym można to zglosić.
Po trzecie non-pvp takie jest że ludzie kradna loota itd. to normalne na tego typu serwerach.
Po czwarte ja odpowiadalem kiedys tez na wszystkie "Hi" , "Cześć" i co teraz mam uruchamiam gre i spam jak ch.. dlatego juz tego nie robie.
Po piate gracz z wysokim lev nie zawsze jest dobrym graczem tym bardziej na non-pvp tu każdy może zrobic wysoki lewel na choćby na cyklopach a stworki typu wrl badz demon to widuje na ss.
Mimo iż jestem neutralny w tych sprawach coraz bardziej rozpierd... mnie fakt, że co nie wejde na jakies forum to jest Ancienciq to Ancienciq tamto. Czy wy nie możecie sobie odpuscic tego to juz się robi nudne niewiem może czas zacąć expowac a nie oglądać sie na innych. Zawsze jest tak ze jednych ludzi się lubi innych nie ale nie rozumiem po co publicznie wyzywać się i oskarżać.
Pozdrawiam i życze powodzenia.
Browek
Ostatnio edytowany przez Browek - 27-12-2005 o 22:51.
|