Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2005, 00:02   #1
Birmil
Zbanowany

Birmil's Avatar

Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Kraków

Profesja: Knight
Świat: Keltera
Poziom: 15
Skille: 62/62
Poziom mag.: 4
Wyślij wiadomość przez ICQ do Birmil Birmil ma numer GG 5344630
Domyślny Jak rozpetalem pierwsza wojne celesciana...

Jako iz Dr. Omader zamknal temat w dziale zdjecia [i slusznie, to nie bylo miejsce na ta dyskusje] postanowilem otworzyc ten... A poszlo o wypowiedz Mystic Bosmana...

"Pisze tego posta biorac pelna odpowiedzialnosc za to co napisze.

Jako ze juz niegram na Celescie , a znam duzo sekretow postanowilem opowiedziec wam historie tego swiata.

Historia Ne'rooxa i Luckora.

Pewnego dnia niejaki Mystic Bosman poznal Ne'rooxa. byla to dobra osoba ktora sie z nim zaqmplowala , i poszla pewnego dnia na hunt. stawali sie coraz lepszymi kolegami , Bosman zapoznal sie rowniez z jego rl ziomkami Tigerem i Luckorem , ale to nie ma znaczenia teraz. pewnego razu podczas huntu na wrle Ne'roox wyjawil mu swoj sekret. okazalo sie to ze prawdziwy owner Nerooxa , dla tych co nie wiedza Pawel wlasnie spal i gral jego brat z ktorym sharowal , niepamietam imienia ale pamietam ze mial postac Gottri Yensenn na Eterni. tak wiec wyszlo na jaw ze Ne'roox to 2 braci. jak sie okazalo w swoim czasie Ne'roox szedl pewnego dnia na pizze z Luckorem , ktory byl "sponsorem" kupil Gottriego za rl hajs , chodzil z Ne'rooxem i Tigerem na pizze bo stawial. w koncu kupil rowniez Mystic Bosmana , ale gdy zwastowal troche kasy nim i zginol raz , postanowil postac oddac. Jednak za jakies 3 miesiace kupil inna postac , Kenuy ktora zrobil Annihilator na bocie , potem zrobil demon helmet quest , i w koncu przyznal sie Gmowi ze kupil acc za co dostal bana na 30 dni. potem kupil z Ne'rooxem pacce od zlodzieja , i dostal bana za invalid payment. Neroox kupywal sd i korzystal z kasy sponsora chodzac na demony , lecz gdy ten wrucil skonczylo sie huntowanie , Ne'roox po dedzie choc mial ich 2 w calej karierze na Celescie chyba ? postanowil skonczyc bo lvl bije miesiac na demonach a traci w 5 sekund. jak wiadomo Kenuy postanowil sie zabawic inaczej z Ne'rooxem okradajac Adika i probojac okrasc Kotra. Wnioski z tej opowiesci ?

Ne'roox acc sharer i hacker.
Luckor aka Kenuy acc trader i hacker.

Opowiesc Kotra i Oxidosa Vikaruma.

Pewnego dnia Kotr bedac w Venore i gadajac z swoim kolega Mystic Bosmanem , poprosil Bosmana o danie eq do screena. jak wiadomo jako ze to byli koledzy Bosman sie zgodzil po sprawdzeniu czy to Kotr poniewaz sie dziwnie zachowywal , ciagle narzekal ze uzywal p-seta itd. I pozyczyl mu Mpa , G-legi Rh i Aol , ale Kotr chcial jeszcze MMsa , lecz Bosman wyczul jakis podstep i jak sie okazalo rzekomo byl hacker na kotrze ktory Bosmana okradl. Wtedy Bosman postanowil skonczyc , lecz niejaki Ne'roox mu pomogl dajac G-legi C-arma i Steel Bootsy , ktore mu Bosman oddal po odzyskaniu eq. Ale jak to eq Bosman odzyskal ? rzekomo Kotr i Oxidos Vikarum , dowiedzieli sie od brata ze ten grajac Kotrem okradl Bosmana za namowa kolegi ktory ma cale eq , poszli do tego kolegi i odzyskali. Bosman podziekowal , lecz dawne zaufanie tak latwo nie wrucilo , gdy Bosman byl retired , Oxi okradl swojego kolege 44 druida z MMs i G-legow , tlumaczac sie ze potrzebuje kase i odda jak sie zarobi. Wniosek?

Kotr - Thief w pewnym stopniu , gra z bratem.
Oxi - Thief.

Historia Vall Thora , Thristena , Faucoltta .

Pewnego dnia wyniknela klotnia wsrod 3 rl friendsow - Thristena , Faucoltta i Vall Thora jako ze dzien wczesniej Thristen wziol Valla sbki , tak Vall wziol siostrze ktora grala Thristenem D-helm i Sbki. Wtedy Thristen msgnol Bosmana by ten zajal sie ta sprawa , poniewaz Faucoltt to 2 kuzynow ktorzy sharuja , Vall nieraz tez gral Faucolttem czasem , jak i rowniez Coltt i Vall grali czasem opylajac Loot Thristenem. W Thristena glowie narodzil sie plan okradniecia Baua Neona , z mastermind shielda , oczywiscie jako ze to byl wrog Bosmana Bosman poparl Thristena ale plan spalil na niczym. dodam jeszcze fakt ze Faucoltt rzekomo bez kasy , po tym jak poszedl na Hero z pewnymi osobami i za caly dzien nic niewylocili nabil 7mlev na Behemotach ( przed update ) tlumaczac ze kase pozyczyl od Valla. Wnioski?

Faucoltt 2 kuzynow , w dodatku podejrzenie o thiefowanie na huntach.
Vall Thor nieszkodliwy sharer , thiefowanie wsrod rl friendow.
Thristen nieszkodliwy sharer , thiefowanie wsrod rl friendow.

Bomaw Tyron.

Pewnego dnia pewni sorcowie zaczeli sie skarzyc , ze Bomaw ich okradl z lootu na huncie , i to co wylocil to potem na huncie z dobrymi kolegami i rl friendami pokazal . Jak rowniez wyjawili , Bomaw gra z bratem ktory to tylko okrada , mimo ze sie 2 nie podoba. Potem Bomaw kilka razy robil bledy do ktorych sie nie przyznawal m.in na Demon Helmet quescie kiedy zostal obwiniony za dead Uparciucha.

Wniosek ? Sharer i Thief. W dodatku lajza nieumiejaca sie przyznac do bledu.

Bapupa on Celesta.

Jak sam wyjawil , gra z Ojcem , nieumieja Angielskiego .

dodatkowe informacje o polskich sharerach ktorym to zostalo w pewnym stopniu udowodnione.

Nieskazitelna , Pazdzioch ( dokladnego name nie pamietam) , Bapupa on Celesta , jest ich wiecej ale bez dowodow nic niemowie.

I na koniec jeden z ulubionych bohaterow , nazwijmy go Reprezentant Biedy.

Byla to osoba ktora nigdy nikogo nie okradla z loota na huncie , tylko raz na poczatku servera fsa w taki sposob ze mu net siadl i zadzwonil do brata ktory dokonczyl hunt , niepokazujac fsa ktory wypadl z niego , kilka razy ta osoba gral brat Reprezentanta , ale nie wiecej jego wkladu w postac niz 10% jest. Reprezentant 2x sprzedal postac z czego raz doszlo do skutku , odkupil ja w pewien sposob od ownera ktory gral na 2 osoby , i cheatowal przy okazji. Reprezentant biedy kilka razy za namowa kolegi okradl 20 levele na magic boxie z itemow wartych max 30k , i sie tym chwalil , lubial lurowac , to byla jedna z jego pasji , zabijanie na npvp sprawialo mu frajde , zwlaszcza jak ofiarami byly wysokie levele. nie okradl nigdy zadnego kolegi , gdyz moze byl jaki byl ale swoje zasady tez ma. zalatwil kilka banow osobom ktore byly jego wrogami. Teraz Reprezentant Biedy juz zrozumial na czym polega ta gra i skonczyl w nia grac , czy jednak na zawsze? czy moze wruci kiedys ? tego niewie on sam.

A teraz gratulacje jesli doczytales do konca , i zapewniam cie ze wszystko tu napisane jest 100% prawda .

Pozdrowienia dla Revul Gagi , Tharkosa , Xend Barisa , Anielskiej Paladynki , Yoozka , Uparciucha , Makaroneczka.

Cya , prosze o nie usuwanie tego posta."

Na co wymienieni w tym poscie odparli ogniem

Thristen:

"hahahahahahahahaha
Ja i shar..?
Nie..To tylko moja Siostra grala na Swoim charze na tym sammym acc, lecz vall namowil siostre zeby podala mu sbki z mojego chara wiec zrobila CTr + g i mu podala sb
To ma byc shar?

Bosman nie wiem czy zazywasz jakies srodki na psyche.. ale twoje historie sa dobijajace..
pozatym powiedz kto mi kazal o***ac baue? Ofc Ze ty mowiels ze mnie na wrl wy***al w locie, potem ze go dedneisz i na koncu ze mam mu zapierodlic mmsa
mialem taki plan..ale rzekomo tego nie zrobilem bo nie jestem ***em
Coltt gra w 2?
Masz dowody?
Vall mna Selowal loota? ok..Czy selowanie lota innym charme niz swoim to jest shar?
Czyli jak stara cie robila z innym facetem a teraz masz nowego ojca To twoj Nowy Ojciec sharuje twoja starą ....Zbanuj go bosman
To nie jest shar!!!!!
Shar jest wtedy gdy ktos kims expi/nabija lvle a nie chodzi sobie sprzedac lota Roftl

Bosman chlowieku jestes chory..btw moja siostra ma 9lat wiec jak ona mogla mna grac..pomysl troche"

A niektorzy sie przyznali...

Oxidos vikarum

"No to napisze cos od siebie zgadzam sie z tym co napisal bosman bo zdazylo sie ze ukradlem ale to bylo 1 i raczej ostatni raz i dziekuje ze mam jeszcze zaufanie u culessa ue i innych.
Ci co mi ufaja wiedza ze im nic nie wezme i to mi starczy xD
I mam nadzieje ze to co pontario mi ostatnio powiedzial ze nie ma juz do mnie zalu jest prawda"

A bosman nadal swoje...

Mystic Bosman:

"Thristen , nie oburzaj sie tak , sam mi pisales bym zalatwial bana tym 2 twoim kolegom , juz napisalem ze twoj shar i Valla jest nieszkodzliwy , poprostu grali twoim charem tez czasem. a pozyczanie chara nawet do sellowania loota sie zalicza do share , niepamietasz za co Cachero dostal bana ? tak kazalem ci okrasc Baue , ale to byl twoj pomysl i ty to probowales zrobic , ja cie goraco namawialem niezrobiles bo niejestes c***em czy baua ci niedal mmsa , tzw nie pozyczyl ? osmieszasz sie. Ctrl+g czyli jedno konto czyli share konta ok
acha , jestem chory , chyba sie przeziebilem

Faucoltt - Szacunek , jako jedyny chyba sie przyznajesz poki co do czegos , co do tych huntow tak jak mowie dowodow niemam sa tylko sugestie i zeznania innych osob. moze to twoj kuzyn zrobil ? anyway , szacunek.

dodatkowo :

00:20 Kenuy: myslisz ze nie mam swojego macra? ;]
00:20 Kenuy: na jakims glupim preasto mam robic?
00:20 Kenuy: BUAHAHAHAAHAH
0:23 Kenuy: ale ludzie
00:23 Kenuy: glupoty *******a
00:23 Kenuy: zrobilem juz 3 anihilatory
00:23 Kenuy: na tym skrypcie
00:23 Kenuy: na kenym za 1st time
00:23 Kenuy: zostalem sam na ani
00:24 Kenuy: reka zalozylem luk
00:24 Kenuy: i bursty
00:24 Kenuy: i poprostu
00:24 Kenuy: za duzy dmg
00:24 Kenuy: dostawalem
00:24 Kenuy: i padlem

Panie Kenuy , to 3 acc pan kupil ? ;o niezle !"

Na co Thristen znowu odpowiada ogniem...

Thristen:

"Historia Pewnego Mystica Bosmana

Pewnego dnia Mama Bosmana jeszce wtedy nienarodzonego poszla do banku spermy..i tak oto sie zaczelo
Mamuska sharowala Bosmana z jednym ojcem, z drugim ojcem.. az dostala bana.

ile razy Sir Bosman pisal nam Ze czasami na wrl jak byl i poszedl do pokoju/kuchni brat mu blokowal Wrl...
Ile razy namawial Sir bosman kolegów do okradania/blokowania innch..
Ile razy Si Bosman sie chwalil ze sprzedaje acc..
Ile razy Sir Bosman sie chwalil ze to na forum/na allegro wystawia chara lub itemki na strzedasz za rl cash..
Ile to razy Sir bosman byl przwdziwym kolega a ile razy okazywal sie fałszywy?

The End."

Sadze iz dalsza dyskusja powinna odbyc sie tutaj...
Birmil jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.