Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2005, 05:05   #22
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez faucolt
Dla mnie to pisanie na temat sharowania nie ma kompletnie sensu, ponieważ wg. mnie około 95% tibijczyków dzieli konto i tego nikt nie uniknie.
ROTFL!
I co moze, wg. ciebie nie nalezy tego pietnowac i scigac? Do twojej informacji: nawet polowa tibijczykow nie dzieli kont. Ze wzgledu na to, ze polowa nie ma nawet ponad 30 poziomu
Jednak osoba z nawet 8 poziomiem, nie dzielaca konta ma moj wiekszy szacunek niz gnojki co w 2-10 osiagneli 1337 poziom. To jest po prostu zalosne, do tego dzielenie na non pvp juz totalnie mija sie z celem, no bo po co?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez faucolt
To, że na przykład ja się przyznałem nie oznacza, że ma ktoś jakiekolwiek dowody na to, ponieważ w żaden sposób tego nie sprawdził, a na moje konto z którego pisałem posta mógł się zalogować np. ktoś inny niż ja.
Ponosisz odpowiedzialnosc za swoje konto i nawet jak ktos sie wlamie i bedzie cos z niego pisal to spadnie na ciebie. Do tego po tym jak sie skapniesz ze ktos sie wbil na twoje konto mozesz poedytowac posty ktore tamta osoba pisala i wyjasnic to. Ale to tylko przyklad.
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem