Temat: Era rycerzy?
Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2005, 09:27   #44
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
A co, chcesz powrotu farm druidow? Teraz sorc/druid robi runy na wlasny uzytek, ew. sprzeda.

A ja zawsze myslalem, ze runy na nowych swiatach szly z oporem i byly tanie...

Znajdz mi przed tymi update'ami biednego sorca. Teraz na reszcie nie bedzie dysproporcji typu "biedny knight-bogaty sorc". No i z twojej wypowiedzi wynika, ze postacie strice magiczne walczyly w zwarciu...

Po prostu utrudnili troche zycie sorcom na wyzszych lvlach, zeby nie bylo za latwo.
Farm??? Czy po majowym updacie były jeszcze jakieś farmy??.Oczywiście jak ktoś się uparł to mógł nabić SP i robić runy i tak w kółko ale myślisz że to się zmieni teraz też jak ktoś się uprze to zrobi druta nabije 24 lvl (co sprawnemu graczowi zajmie około tygodnia albo i mniej) i będzie robił to samo co przed updatem Biedny knight bogaty sorc??? kiedy ty to widziałeś?? Zastanów się od kiedy to 50lvl owy sorc jest bogatszy od 50 lvlowego knighta??? Bogactwo postaci nie zależy od profesji ale od umiejętności i szczęścia. Po huncie zawsze itemy dzieli się po równo + zwrot Uhów dla knighta więc nie wiem czemu knight to taka biedna postać była. Właśnie teraz runy będzie się robiło tylko na własny użytek (więc albo graj sorcem albo nie używaj run albo kupuj w sklepie) Od kiedy to hi levlowym sorcom żyło się "tak łatwo"(mała liczba żyć kiepski defens) spróbuj zabić hilvlowego knighta ile to się trzeba było namęczyć ile run poszło no i jaka drużyna była potrzebna a sorca dużo mniej żyć słaby defensiv no chociaż zawsze można było ratować się ucieczką.
Pisząc walić z dystansu chodziło mi o to że po prostu zaznaczyć i sam strzela celowanie runami wymaga sporo wprawy i każde trafienie przynosi satysfakcję

Ostatnio edytowany przez jastr - 28-12-2005 o 09:30.
jastr jest offline   Odpowiedz z Cytatem