Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2004, 15:05   #25
Podpalacz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 03 2004

Domyślny

@ macGyver

Blaster to dla modemowcow ( ISDN, modem )
jak jestes w sieci za ruterem to nie ma problemu. Ja w domciu posiadam 2 kompy. Pierwszy to ruter Slackware Linux 9.1 a drugi to komp ktory wlasciwie sluzy do grania w tibie ( dysk 20 gb z win98 )
i nauki ( dysk 40 gb z linuxem tez slack 9.1 )

- SMB z palca w konsolce nie potrzeba do tego jakiejs specjalnej przegladarki a pozniej dla wygody MC (MidnightCommander a nie MultiClient ) ( Linux )

- Wlasciwie moje przesiadywanie na Win98 ogranicza sie do wlaczenia Tibi oraz w trakcie treningu GG i otwarcia 2 stron tibia.pl i tibia.com, kiedys tibia.gery.pl ale mi sie nowy outfit nie podoba wiec nie bede tam zagladac Tak ze nie bede robic update calego softu

- Firewall mam na ruterze tak ze na windzie nie musze nic robic. O ile nie sciagam i nie uruchamiam jakichs execow z neta oraz nie otwieram skryptow Javy i na roznych stronach podejrzanych( przegladam tibia.pl i tibia.com ), nie otwieram maili w OutLooku ( OMG samobojstwo ) to jestem calkowicie bezpieczny

- Pamieci mam 512 MB RAM otwierajac Tibie i mozille z wylaczona obsluga javascript i Java ( gdzie wylaczyc Javascript w IE?? przynajmniej starych wersjach ) tak ze mysle ze i tak spory zapas pamieci mi pozostaje

- Mozliwe ze jest cos dla studentow Ja programy zaliczeniowe z Javy i C++ w wiekszosci pisze na Linuxie, czasami jak trzeba uzyc funckji nie wchodzacych w standard ANCI C to niestety uzywam starego Borlanda 3.11 albo Visuala 6.0

Sorki ze odbieglem od topicu

Pozdrawiam