Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2005, 09:26   #30
Culess ue
Guest

Domyślny

Noo coz pora i na moja wypowiedz pomyslicie przyszedl sie tlumaczyc nie nie i jeszcze raz nie Mystic zaczol wyrzucac wszystkie brudy Celesty nie wiem wsumie po co bo odchodzi? czy zycie go w dupe bije i chce Dowalic innym nie wiem jego sprawa mnie to osobiscie smieszy chcesz komus zasrac przedstaw dowody daj gm a nie robisz sobie pogaduszki na glupi temat na tym forum kazdy z nas ma tajemnice czasem je zdradzaja czasem nie najsmieszniejsze ejst to ze jesli cchesz zrobic sobie rachunek sumienia to poprostu zacznij od siebie a nie najpierw jedziesz na innych i oczekujesz nie wiem czego ja moge tylko wspolczuc widac "zostales sam" ja za swoje bledy juz odpokutowalem. Co do Thrista on ma jeszcze dziecine zagrywki ale tak to czasem jest powinniscie to rozumiec ze nie potrafi wytrzymac jak ktos ponim jedzie a mi to wisi mam wlasne zdanie na swoj temat i kazdy moze mowic co chce a jak ma wiekszy problem to niech to omowi zemna w 4 oczka wyjasnimy sobie damy po razie i bedzie ok pozdrawiam wszystkich to byla moja jedyna wypowiedz w tym temacie jak czegos zapomnialem to dopisze przy edytowaniu postac pozdrawiam a jeszcze jedno

ps. Mistic o rzadzie tez zacznij pisac tam to sie dopiero dzieje mowie ci^^
  Odpowiedz z Cytatem