Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Farm??? Czy po majowym updacie były jeszcze jakieś farmy??.Oczywiście jak ktoś się uparł to mógł nabić SP i robić runy i tak w kółko ale myślisz że to się zmieni teraz też jak ktoś się uprze to zrobi druta nabije 24 lvl (co sprawnemu graczowi zajmie około tygodnia albo i mniej) i będzie robił to samo co przed updatem
|
Owszem, byly farmy. Teraz nie bedzie 35lvl sorc uzywal najpotezniejszego czaru w grze, a 11 druid najlepszego runu leczacego.
Cytuj:
Biedny knight bogaty sorc??? kiedy ty to widziałeś?? Zastanów się od kiedy to 50lvl owy sorc jest bogatszy od 50 lvlowego knighta??? Bogactwo postaci nie zależy od profesji ale od umiejętności i szczęścia.
|
Widzialem to, jak jeszcze gralem knightem. Zanim poszedlem sam na necromancery, musialem nabic porzadny lvl (51), wydalem kupe szmalu na runy itp, ze ledwo mi sie hunt zwrocil (Bo wypadly bohy). Natomiast kolega sorc na 49 lvlu poszedl na necro, postawil dsa, czasami go ihal. Sam wystrzelal 3bp hmmow i juz mial 2 pary bohow. Czyli zarobil exp + ~150k, natomiast ja ledwo wyszedlem na +....
Cytuj:
Po huncie zawsze itemy dzieli się po równo + zwrot Uhów dla knighta więc nie wiem czemu knight to taka biedna postać była.
|
A ja mowie, ze biedna?

Tylko, jak na huncie nic nie wypadlo, taki sorc mogl sobie sam narobic runow i jeszcze exp nabil. A knight? Co najwyzej potrenowal uhanie...
Cytuj:
Właśnie teraz runy będzie się robiło tylko na własny użytek (więc albo graj sorcem albo nie używaj run albo kupuj w sklepie )
|
I nie bedzie 12lvl druidow "Spzedam 10 bakpakuf uhow".
Cytuj:
Od kiedy to hi levlowym sorcom żyło się "tak łatwo"(mała liczba żyć kiepski defens) spróbuj zabić hilvlowego knighta ile to się trzeba było namęczyć ile run poszło no i jaka drużyna była potrzebna a sorca dużo mniej żyć słaby defensiv no chociaż zawsze można było ratować się ucieczką.
|
Fakt, knight to czolg. Ale sprobuj tym czolgiem zabic palladyna z rownym, lub o kilka wiekszym lvlem. Nie dosc, ze uha sie 2 - 3 razy mocniej, niz knight, wali do ciebie z boltow, dowali sdkiem w twarz. Sorc ma mniej zycia, owszem. Ale w razie naglego wypadku cachero wrzuci mana shielda i ma 2x wiecej hp niz Eternal

Sorc ma potezne hity, latwiej mu sie wykonuje questy...Nie mowie, ze knight sux/sorc rulz, czy na odwrot - po prostu dwie profesje maja swoje plusy i minusy i dlatego nie moze nastac "era knightow".