Temat: Akcja "ghoul"
Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2005, 09:50   #201
Raddoo
Użytkownik forum

Raddoo's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Leszno

Stan: Aktywny gracz
Imię: Riggarton
Profesja: Druid
Świat: Luminera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rookstayerek
Siemka!!!
Ja sie na forum nie wypowiadam bo uważam ze to jest zbiorowisko noobów.
Ale z uwagą przeczytałem ten temat i szukałem czy ktoś znajdzie trafną teorie do rozwiązania zagadki z tymi questami...
I co???
Znalazłem!!!
Tylko niestety teoria rozłożona na części pierwsze i porozrzucana po postach prez różnych urzutkowników...
Zarejestrowałem sie po to żeby wam pokazać że są jeszcze inteligętni tibiańczycy na rooku(nie mówie oczywiście o sobie)
Powiem wam jak rozwiązać zagadkę z ghulem
Chciaż ja nic od siebie nie musze dokładac tylko wystarczy że poskładam wasze rozległe teorie zamieszczone w tym temacie w całość ale rozwiązywanie questów które są przy okazji musicie sami na dtym pomyśleć:
Ale ok juztyle nie gadam tylko sie biore do roboty:
1) Idziemy do gościa w bydunku tam gdzie wyrocznia(ten goć co ma biblioteke)
piszemy:
a]hi
b]mission
c]yes
on nam napisze ze chciałby do krula wysłąć paczke ale nie ma w czym więc szukamy skrzynki(box) i przynosimy ją jemu
gdy już ją mamy to piszemy:
a]hi
b]mission
c] I have got box for you
on sie spyta czy to jest prezent dla niego
ty odpowiadasz "yes"
on sie ucieszy i da ci kulcz bez numeru (key number:xxxx)
ja na początku nie wiedziałem po co mi ten klucz ale jeśli on go dał to znazcy że jest potrzebny do czegoś
2)Teraz idziemy do wiezy waspów i zabieramy kwiat(bedzie on potrzebny w dalszej części "misji"...
idziemy do głównego budynku schodzimy do piwnicy (tam gdzie takzwana "wymienialnia") u góry po prawo jest taki npc kobiecy
idziemy do niego z kwiatkiem i mówimy:
a]hi]
b]i have flower for you]
c]yes
ona da ci drugi klucz który już bedzie czerwony ale takrze bez numeru
potem idziemy do katana room
i tam ustawiamy szkielety w taki sposób jak u ghula i tak jak on chodzimy
po około 2min ghul zacznie coś gadać
więc podejźmy do ściany za którą jest ghul
po chwili pojawi się dźwignia i drzwi podchodzimy do dźwigni i bieżemy use with 1 kluczem a potem na drzwi 2 gim i jesteśmy jesteśmy ghula
i cała filozofia
ja to znalazłem na prywatnej stronie sam praktykowałem i wychodzi trzeba tylko chcieć
co do mino maga spike sworda i dragona powiem jedno
„ghul jest kluczem do tamtych questów ale nie będę więcej gadał bo dostane bana za udostępnianie takich info(zresztą i tak dostane)więc szybko jak zobaczycie to ctrl+c
a potem możecie zrobic stronke i tam swoje info wsadzic
zegnam was panie

„czasami wystarczy tylko pomyśleć”
(powiedział to pewnien mądry sorcerer 150lvl+)
Najpierw rzeczywiscie sprawdz te informacje bo jezeli idziesz z boxem do Seymoura (czy jakos tak) to nie dostajesz klucza tylko legion helmet.
Raddoo jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.