Temat: kupic aol?
Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2005, 11:43   #12
emilok
pokrzywa

emilok's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
emilok ma numer GG 8170610 emilok ma login Tlenu emilok@o2.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cafe
Technika jest taka ze AOL-a kupuje sie wtedy jesli wtedy gdy cena EQ przekracza 50K. W twoim wypadku, przekracza. Wiec raczej kup sobie tego AOL-a.
hahahaha, niezle

chyba ci sie cos popyrtalo i to ostro, prawie kazdy mid lvl nosi eq za ponad 50k a prawie nikt nie nosi aol'a, mam nadzieje ze sie tylko pomyliles i chciales napisac cos w stylu 200-250k jak nie to ponowne hahahahha [ tlumaczenie : nawet na starych swiatach c armor 12k+, c helm 7k+, k legi 10k+, bron 10k+, jakas tarcza dajmy 10k to juz jest kolo 50k, a do takiego syfu to tylko popaprancy aol'a zakladaja ]

aola sie nosi wtedy, kiedy uwazasz to za sluszne, np ja dosyc pozno zaczalem nosic aola, w sumie to dopiero jak zdobylem demon helma, spadanie eq to dla w miare rozsadnego czlowieka zaden problem, nie zdazylo mi sie jeszcze zebym nie odzyskal tego co mi spadlo, a spadalo oj spadalo

jesli grasz na swiecie non pvp to potrzeba aol'a sie zmniejsza, jesli grasz knightem zmniejsza sie bardziej, jesli masz <30 V >60 lvl to na twoim miejscu odpuscil bym sobie aol'a