Przeczytalam Twoj post Bosman i zastanawiam sie w jakim celu go napisales. Nawet jesli to wszystko prawda, co chciales osiagnac piszac o tym na tym forum?
Po pierwsze: To tylko Twoje slowo przeciwko ich slowu. Zadnych dowodow.
Po drugie: Jesli chciales "sprawiedliwosci" nalezalo napisac o tym na Gamemaster Forum na Tibia.com i poprzec to dowodami.
Po trzecie: Ty tez nie jestes swiety i nie sadze bys mial prawo krytykowac innych za "niemoralnosc".
Wniosek: Chciales tylko przyciagnac uwage i zrobic szum wokol wlasnej osoby. Po co?
Zgadzam sie, ze dzielenie konta, uzywanie botow/macro, kupowanie/sprzedawanie postaci jest zle. Jest to zlamaniem zasad Tibii i kazdy kto to zrobil, ma swiadomosc ze moze byc zlapany i ukarany banem. Tylko jakos nie chce mi sie wierzyc, ze Ty, ktory dzieliles postac z bratem i probowales/sprzedales Bosmana miales na celu napietnowanie tego typu zachowania.
Ja osobiscie bardziej brzydze sie zlodziejstwem i brakiem honoru. Gdy Dura i Draz zamienili sie postaciami, a pozniej byly Dura odzyskal chara, okradajac przy tym Anielska - nie moglam uwierzyc ze Polak potrafi zrobic takie swinstwo drugiemu Polakowi, swojemu "kumplowi". Wcale nie jestem pewna czy to co zrobiles dzis Ty nie jest gorsze - ujawnienie "prawdy" to jedno, wykorzystanie powierzonego Ci zaufania - to juz zupelnie inna sprawa. Mam nadzieje, ze dobrze sie bawisz.
Nikogo nie bronie, nikogo nie osadzam. Kazdy ma swoj rozum i robi to, co uwaza za sluszne. Milej polemiki zycze
Lydia