jedziemy:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Owszem, byly farmy. Teraz nie bedzie 35lvl sorc uzywal najpotezniejszego czaru w grze, a 11 druid najlepszego runu leczacego.
|
Za to bedzie 50 lev knight placil za uhy 500-1000gp wiecej za bp bo ubedzie 80% sprzedajacych, sorc bedzie placil 2,5 k za bp hmm podczas gdy przy cenie o polowe mniejszej ledwo mu sie zwracaly
Cytuj:
Widzialem to, jak jeszcze gralem knightem. Zanim poszedlem sam na necromancery, musialem nabic porzadny lvl (51), wydalem kupe szmalu na runy itp, ze ledwo mi sie hunt zwrocil (Bo wypadly bohy). Natomiast kolega sorc na 49 lvlu poszedl na necro, postawil dsa, czasami go ihal. Sam wystrzelal 3bp hmmow i juz mial 2 pary bohow. Czyli zarobil exp + ~150k, natomiast ja ledwo wyszedlem na +....
|
Dla rownowagi ja w 2 dni wystrzelalem sorcem 180k, dostalem 2 grzybki i ss, potem 1,5 tygodnia siedzialem na minosach zeby wyjsc na prosto z kasa. Poza tym kto knightem chodzi na necro ?
Cytuj:
A ja mowie, ze biedna?  Tylko, jak na huncie nic nie wypadlo, taki sorc mogl sobie sam narobic runow i jeszcze exp nabil.
|
15,-2,5 godziny robienia, 10 minut strzelania..
Cytuj:
Fakt, knight to czolg. Ale sprobuj tym czolgiem zabic palladyna z rownym, lub o kilka wiekszym lvlem.
|
Sprobuj zabic kogos o kilka leveli silniejszego solo dowolnm charem. Jesli ma minimum inteligencji to w najgorzszym wypadku bez trudu ci ucieknie.
Cytuj:
Nie dosc, ze uha sie 2 - 3 razy mocniej, niz knight,
|
Polecam szkole i lekcje matematyki.
Cytuj:
wali do ciebie z boltow, dowali sdkiem w twarz.
|
2sd = prawie 1 uh
Cytuj:
Ale w razie naglego wypadku cachero wrzuci mana shielda i ma 2x wiecej hp niz Eternal 
|
EO leczy uhem 1000+ , Cach mfem 50-150 many( orientacyjnie ).