Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2005, 13:17   #32
Mystic Bosman
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2005

Domyślny

Wiec dodam swoje 3 grosze znowu

Kenuy dzieciaku te informacje byly ogolno dostepne , Ne'rooxa i twoja Historie kazdy znal a o jego acc sharowaniu malo kto , Kotra i Oxiego tez duzo osob znalo , Thristen sam biegal i sie darl zebym zakladal temat na forum bo mu DH ukradli , i odrazu mowie ze wszystko co tu napisalem niewiedzialem tylko ja , to bylo ogolno dostepne wiec juz niemowic ze to swinstwo to co zrobilem bo te tajemnice chodzimy sobie pomiedzy kazdym juz od dawna tylko niemowilo sie o tym na oficjalnym forum. o co mi chodzilo zakladajac taka dyskusje ? o pokazanie czarnej strony h-leveli , tzw swiata opanowanego przez Polakow ktorzy nawzajemnie robia syf sobie , coz npvp .

Co do Bubu Tao - nie hacknolem go ja , za to passy dostalem w ramach edukacji jak nabijac szybko lvle tylko w inna strone.

a co do tego rooka to czemu Majkel nie powiedziales ze rowniez Ne'roox i wielu innych rokowalo Bubu np ty ?

Acha i dlaczego mi sie chwaliles ze masz super keylogera ktorego nawet Norton 2006 nie wykrywa a na 2 dzien hacknoles Adika?

Lydio mialem o tobie napisac dzis bo swieta tez niejestes jak i Mozq bo to co pisze jest o lamaniu Tibia Rules przedewszystkim a nie o moralnosci Mystic Bosmana ktory ujawnia to co wiedzial xD

I JESZCZE RAZ POWTARZAM - TE INFORMACJE OPROCZ MOZE 20% SA OGOLNO DOSTEPNE WSROD LUDZI NA CELESCIE A NIE ZE JA UJAWNIAM COS CO MI MOWILI NA UCHO.

Ps. zgadnijcie jaka 2 postac byla na mc xD

Ostatnio edytowany przez Mystic Bosman - 28-12-2005 o 13:34.
Mystic Bosman jest offline   Odpowiedz z Cytatem