Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2004, 15:37   #62
Podpalacz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 03 2004

Domyślny

Bez przesady wcale tak zle sorce nie maja.

Idziemy od poczatku

Lvl 30+ najlepiej jest dobic na rotach bo do tego czasu poprostu za slabo wali sie z hmmkow i szkoda ich na cokolwiek.

Na lvl 30+ przerzucacie sie na cos wiekszego
Moj kumpel lata sobie na dwarf guardach z gfb i hmm i nawet niezle mu to wychodzi. Kaska zwraca mu sie za wiekszosc runek.

Lvl 40+

Mozecie zaczac chodzic na DL hunty, Necroski z blokerem i ciagle w wolnych chwilach lac sobie cyce, guardy i podobne shity.

lvl 50+

Necro solo plx Mozna tak na luzie dojechac do 70 lvl. Moim zdaniem najszybsza forma expienia dla sorca na tym lvl.
W miedzyczasie jakies wyloty na demonki

Lvl 60+

Dodatkowo loicie vampirki, mozecie sie bawic na POH z burst arrows, lejecie smoczki, GSy itp.

Lvl 70+

No tutaj to juz bajeczka. Najlepiej explozje ( wiem ze niektorzy mowia ze cienizna ale sie nie zgadzam ) i mozna bic w sumie wszystko ( np Hero na podwojnym resie, biegacie jak palek tylko zamiast boltow leca xpl ).
Mam kumpla na Eterni 70+ co razem z palkiem chodza solowac sobie DLe na podwojny respawn, mysle ze dobry exp i dla pala i dla sorca nie mowiac juz o loocie. Robi sie 2 liderki, palek przejmuje i sorc robi 2 nastepne i lejecie palek z kuszy a sorc z hmm

Caly problem polega na tym ze kiedys przed wszystkimi updatami jak jeszcze Dinozaury zyly na Tibi sorc dochodzil do 27 ( albo 28 ) lvl i robil 2 berserkery ewentualnie dsy i lecialo sie z blokerem na hunta. Teraz kiedy exp z summonami nie jest taki prosty wszyscy zaczeli narzekac i bluzgac na CIP.

Osobiscie gram ryckiem bo poprostu podoba mi sie to ze rycek szybko bije kasiorke bo w tym jest niezastapiony. Kiedys gralem palkiem. Z sorcem nie mialem nigdy doswiadczenia ale patrze na to jak graja koledzy ktorzy zdecydowali sie prowadzic maga. I zaden z nich nie zaluje teraz wyboru

Pozdro

P.S jak cos napisalem zle to plx nie bic mnie