Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2005, 15:55   #1
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny Za co tu sie banuje? (4fun)

Wielu uzyszkodnikow nawet nie wie, ze mozna przegladac "ostatnio zbanowanych" i wogule jak to sie robi. Otoz lista ostatnio zbanowanych to nic innego jak maraton usmiechu, gwarantowana polewka ;D. Pozwole sobie przytoczyc kilka banów, ktore najbardziej mi sie spodobaly i zachecam was do ogladania (jest tego naprawde duzo). Aby przegladac liste zbanowanych wybieramy "Szybkie linki">>"zobacz ostatnio zbanowanych" (Lub poprostu kliknij Tutaj
A oto kilka przykladow banikow (najlepsze bany daje $cor i Drom ;D, szkoda ze tak zadko banuja). Dodam tylko ze na dzien powstaje zwykle conajmniej 5 nowych banow wiec nigdy sie nie bedziemy nudzic i gdy tylko humor niedopisuje ogladamy nowe bany xD.

Pierwsza zasada! na forum Mod team nie lubi ziomkow, ziomalkow i lolow, pamietajcie o tym jak zakladacie nowy nick

Jak cie nie chcemy nie wracaj, zrob to dla nas plxplxplx

Keyloggery niemile widziane, wieksza czesc banow niestety sa za nicki i keyloggery, troche nudnawe ale czasem znajdą sie lepsze baniki do porpawienia humoru

Ach źli urzytkownicy, w swieta ludzi okradaja, jak na karpia nie starczylo sa inne sposoby

A oto spamer wykryty przezemnie (ale sie chwale omg), scor szybko zrobil z nim porzadek ^^

Aff, ledwo Nie ma ani Shinjixa ani Gangrela i juz banuje, dla rozrywki, jak tak mozna

Kryptoreklama! za to sie placi ;0

z gangrelem nie zadzieraj!

Moj ulubiony ban ;D

Scor zawsze byl szczery

LOL

huahauha

To jest 1/10000 banow , szkoda ze Drom tak zadko juz banuje, bedzie nam brakowac jego banow . Tak wiec zachecam was do czytania tego uroczego znecania sie nad userami ;D

Scor
Kiedyś przeleciałem całą listę banów w panelu moda i zrobiłem coś takiego:
http://student.icis.pcz.pl/~93693/bany.htm
Miłych brechtów

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 28-12-2005 o 20:24.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.