Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2004, 18:06   #65
Caspius
Użytkownik Forum

Caspius's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..

Domyślny

Owszem, gra jest ciekawsza (i trudniejsza) po update'ach, ale rzeczywiscie sorcowie i druidzi za mocno zostali uposledzeni... Jak myslicie, dlaczego na prawie wszystkich swiatach najwyzsze lvle maja rycki i palki? poniewaz te postacie sa najlatwiejsze i najszybciej sie nimi expi. Natomiast jest moze jeden swiat, gdzie dominuje sorc (bodajze Calmera z Ingekiem), a to dlatego ze palek/rycek straci pierwsze 3-4 dni po wyjsciu z rooka na trening, a potem juz tlyko expi, i expi, i expi... A sorcowie i druidzi musze praktycznie caly czas inwestowac w mlvl, bo sorc bez mlvla jest tlyko miesem armatnim (co z tego ze masz 100 lvl jak tlyko 30-40 mlvl?). Dlatego na tibi jest mniej sorcow/druidow, ale dla takich maniakow magii jak ja to tylko mobilizuje. To prawda, jak zgine to mam ochote wywalis monitor razem z calym sprzetem za okno (mlvl...), ale zazwyczaj sie powstrzymuje, kupuje BP SDkow i niech sie strzeze to (lub ten) co mnie zabilo, bo moj gniew to jest sila, z ktora nalezy sie liczyc. Zreszta gniew kazdego sorca na lvlu 30+ to jest potega
Koncze z tibia... Ciekawe ile wytrzymam
Caspius jest offline   Odpowiedz z Cytatem