Hello to ja zyk

hmm wiesz czytajac was jakbym czytal forum dla 12 latkow nic procz ,,****a" madrzejszego nie potraficie napisac?

Btw. sprawa jakiej sie czepil ten After cos tam.... Sharing. Moze pochwalisz sie kolegom ile ownerow mial juz ten fallan 3? A nasty 2? Sam grales tymi postaciami kolego wiec sam nie jestes swiety..Hmm po 2 moze to mnie nie wytlumacza ale po wylootowaniu dsm ten caly fallan wyskoczyl z haslem ,,Im Rich" i dlugo nie odpisywaliscie na moje zdania a znacie sie z rl wiec wszystko jasne ze tez moglem zostac okradziony.. Za***alem.. no nie uczciwie przyznam ale to moze i tez w ramach tego ze wam nie ufalem.. Mhm czepiacie sie prostych tematów ze anci nie odpisuje na kazde ,,czesc"... skoro ten comander jest taki swiety i przyjazny dla wszystkich,( bo ciekawe z ktorym jego ownerem gadaliscie) bo dostal niespodzianke na swieta od gmow taki ladny napis pod statystykami postaci :,,banished until account sharing". 2 sprawa anci to nie pomoc spoleczna zeby pomagac w kazdych waszych naberskich przypadkach wiec czasem zastanow sie co ty piszesz ba