Temat: Era rycerzy?
Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2005, 19:58   #51
Takie Sobie Coś z Julery
Zbanowany

Takie Sobie Coś z Julery's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W Thais

Stan: Aktywny gracz
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 34
Skille: 24/26
Poziom mag.: 45
Domyślny

widzę, że temat z "ery knightów" zamienił się w temat "kto po upie ma lepiej" wiec się dostosuje

kto ma lepiej?biorę po uwagę tylko manę

sorc/druid-> dostaliśmy potężne narzędzia.. Rózgi(Rod) i Różdżki(Wand)... i, no cóż, dobrze z tym wychodzimy.. ale jest jeden problem. Te narzędzia spalają dużo many, jesli ma być dobry efekt.. a skoro nei ma many, nie ma vity, więc się do wojen nie nadają i ta 4x mana.. teraz problem jest.. przy full manie mógłbym strzelić 10 Exur Vitek... a teraz, zaledwie 5 wiem, szybciej się mana regeneruje, ale co mi to da że Uh się robi w 4 minuty zamiast w 8, jak go potrzebuję natychmiast?? w sytuacjach w których trzeba użyć Uha spontanicznego, mag ma rzadko czas czekać 4 minuty na następnego.. np w ataku kogoś o 100 lvl wyższego (jak ja, co się zakończyło dedem)

Koniec farm rune makerów i wyższe ceny run

Palek-> bez zmian, tylko w przypadku leczenia spotanicznego ma to samo so druid/sorc

Knight-> no cóż, też bez zmian.. czyli jego era trwa niezmiennie. Prawdopodobnie nie będzie już bogatych magów i biednych knightów (którzy i tak byli niesamowitą rzadkością) Jak ktoś umie grać knightem, to nigdy nie byłby biedny na 18 lvl mój kolega miał już BoH, c-seta, demon shield i fire axe, zamiennie z D-lance

koniec ich Uh farm

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Znajdz mi przed tymi update'ami biednego sorca
ekhem?? 99,99% populacji sorców/druidów??
Takie Sobie Coś z Julery jest offline   Odpowiedz z Cytatem