@Master Shaolin ; Napewno nie jak najszybciej poniewaz im masz mniejszy lvl tym go tracisz coraz więcej...
@Topic : Hmm pacca powinno się kupic wtedy kiedy juz jest sie na to przygotowanym (tzn miec 30k w przypadku knighta) i 5 m lvl (na all czary bo exori od 5 m lvl).Czyli po kupnie pacca odrazu promocja i wszystkie czary i jest looz..Teraz kiedy weszedł update to masz super warunki na pacca poniewaz czar "Berserk" jest od 35 lvlu..I ty odrazu bys go miał tak jak "Haste" "Leavitate" " Magic Rope" .. Przy twojim lvlu odrazu najlepiej by było wybrac sie na tak zwane "Tomby" duuzo expa bardzo duzo kasy tez mozna sie dorobic..Jezeli jest duzo ludzi to ewentualnie na Scaraby...Tak pacc zwiększa twoje mozliwosci poprzez więcej miejsc do expienia i przy tych miejscach mozna niezle zarobic..W ramach dorabiania na naprzykład Uhy mozesz iśc na Hydry (Ja sam bylem na 40 lvlu z 3-ma royallami na 50 lvlu oni tylko bolt+ hmm wiec combo dobre schodziło mi 2-3 uhy na hydre.Moj kolega nawet z 30 blokowal)
A teraz czary:
-Magic Rope(Exani Tera)
-Leavitate(Exani Hur/Up,Exani Hur/Down)
-Haste (Utani Hur)
-Berserk (Exori)
Na wyższym lvlu mozesz kupic Challenge(Exeta Res) Ale to tak zabardzo nie oplaca się
To wszystko co miałem Ci do powiedzenia więc moja odpowiedz brzmi "TAK!"
|