Jesli mislisz ze roh i rl sa stworzone dla sorcow to jestes w wielkim bledzie bo ja sam nosze w bp dwa lf i musze powiedziec ze nie raz mi uratowaly dupe i nie raz mi jeszcze uratuje. Oprocz tego nosze tez time ringa zawsze sie przyda xD. Ring dista byl by bez sensu, bo palkowi rosnie nie troszke tylko conajmiej 20% szybciej skile, jesli nie wiezysz to zobacz sobie na statystyki kto ma wysze skille ?? Pallowie!. na tych bardzo starych swiatach sa to nie wielkie roznice ale na tych 6 miesiecznych, 3 miesiecznych dochodza do 10 pomiedzy swordem np.wiec jest duza roznica. Pallek ma rozwinieta opcje magi co knajta nie jest dane i nie bedzie, wiec po co jakis badziewny ring ktory itak byl by rzadki ? Lepiej kupic za ta kase speary i po trenic. Nie gadajcie ze jest nie sprawiedliwie bo pallkowi rosna szybciej! Jak wam dadza dist ring ja chce 20% szybciej skile dal knajta. Kolo zamkniete ten ma to tamten to, ten nie ma tego a ten tego! Mag co ma roh co mu po nim itak nie zarobi bo sie nie da!
PS. Moje zdanie nie musicie sie zgadzac