Temat: Ringi...
Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2005, 00:12   #84
Fillipex
Użytkownik Forum

Fillipex's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Sto(L)ica \\// Szmu(L)ki

Stan: Na emeryturze
Imię: Fillipex
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sandgorm
Świat: Eternia
Poziom: 50
Skille: 83/67
Poziom mag.: 16
Domyślny

No ja pierdziele... Duban.. przeczytales calutki temat?? Nie sadze... pewnie tylko ostatnia strone i sie nie wypieraj ze tak nie jest bo jakbys przeczytal caly temat to bys zobaczyl ze byly rozmowy na temat sorca/druta i ringu dla nich i wszystko wczesniej zostalo wyjasnione wiec sie nie bede powtarzal bo nawet mi sie nie chce....to ze palkowi rosna skille szybciej to wiem bo tak sie dziwnie sklada ze gram palkiem... o.0 Hmmm... jak sadzisz co by wolal palek przed anni naprzyklad... przy skillu 90 w discie... 4 dist ringi czy 10000 spear ?? Ja mysle ze ringi.. bo po co mu te speary? Bedzie trenil? Nie bedzie bo jak? Chyba musialby zatrudnic 5 sorckow o kazdy postawi mu po 2 monki i bedzie kazdy strzal ze speara walil w nastepnego monka... Ty pomysl chwile... przy skillu po 75 sie juz ciezko treni na monku.. a spearami to tylko na monku... a ja nie mysle nawet co to by bylo przy skillu 80 czy wiecej... wiec jak nie grales palem (bo jak tak mowisze to widac ze raczej nie) to nie gadaj nic o treningu.... Duban to kelejny sfrustrowany knight ktory nie moze sie pogodzic z tym ze palkowi leca szybciej skille o.0 Boshe... bylo sobie zrobic palka i nie plakac teraz... a taki ring powinien byc... jesli juz to moze byc rzadki.. zgadzam sie ale zeby bylo...bo wlasnie na anni czy cos by sie przydal...

Fillipex jest offline   Odpowiedz z Cytatem