Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2005, 03:38   #35
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patrikozzz
Ok, jeśli ktoś jest. Aczkolwiek tak człowiek jest zaprojektowany, że bez mózgu nie da się żyć, a co za tym idzie pisac na forum. Tak, więc ciężko Ci będzie znaleźć tu bezmózgich... Inną sprawą jest to, że nawet jeśli ktoś popełnia błędy zawsze się może zmienić. Jest kilka sposób, by tego dokonać - ban to najgorsza. To tak jak leczyć dzieci chore na grypę... zabijając je.
I co z tego ze wielu ludzi ma mozgi skoro nie potrafi ich uzywac?
Nie bedziemy sie bawic z kretynami. Jesli ich nie stac na chwile myslenia i poszukanie czegos samemu, to czemu ja mam im swoj czas poswiecac? Skoro oni nie mysla o uczyciach innych gdy ich wyzywaja, gdy podkladaja im keylogery i potem ich okradaja, to czemu ja mam myslec o uczuciach kogos kto tak robi? Wbijam ich. Jedyne co mnie pociesza, to fakt ze idiotami latwiej sie rzadzi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patrikozzz
Rozmowa. Najprostszy i najskuteczniejszy środek. Ewentualnie zwiększona tolerancja i chęć wytłumaczenia komuś pewnej kwestii, a nie zamknięcie tematu a jako powód dać: Idiot plx
ROTFL!
Czy ty widzisz ile tam tych banow jest? Myslisz ze ja nie mam lepszych rzeczy niz rozmawianie z kretynami? 3/4 z nich po 2 minutach rozmowy ze mna zaczeloby mnie wyzywac. Nie bede im wiecej czasu poswiecal niz jest potrzebne do klikniecia na przycisk banowania.
Nie zyjemy w swiecie doskonalym, wiekszosc ludzi to totalni kretyni i nie mam zamiaru cackac sie z kazdym zeby sie zmienil bo mam go gdzies. Mam swoje zycie i wole je lepiej wykorzystac niz tlumaczenie ludziom jak sie uzywa mozgu.

Nie chcemy kretynow na forum, nie chcemy ludzi lamiacych regulamin na forum i bedziemy ich dalej wywalac tak jak to robimy, a wiesz dlaczego? Bo to daje efekty, bo jak sie kogos porzadnie opieprzy, to w 90% przypadkow nie wroci na to forum i to jest nasz sukces, bo idiotow nie chcemy. W pozostalych 10% przypadkow, koles przemysli swoje postepowanie i postara sie nastepnym razem robic tak, zeby nie zostac zlinczowanym i to jest jeszcze lepszy sukces.
Niezaleznie od efektu, ta metoda jest w 100% efektywna.

Chcesz to zaloz wlasne forum, zdobadz tylu uzytkownikow i "rozmowiaj z kazdym z nich o tym co zrobil i dlaczego powinien inaczej zrobic", zycze powodzenia. Jestem gotow nawet kazdego kretyna odsylac do Ciebie, skoro tak chetnie chcesz im to tlumaczyc. :>

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 29-12-2005 o 03:40.
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem