Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
I co z tego ze wielu ludzi ma mozgi skoro nie potrafi ich uzywac?
Nie bedziemy sie bawic z kretynami. Jesli ich nie stac na chwile myslenia i poszukanie czegos samemu, to czemu ja mam im swoj czas poswiecac? Skoro oni nie mysla o uczyciach innych gdy ich wyzywaja, gdy podkladaja im keylogery i potem ich okradaja, to czemu ja mam myslec o uczuciach kogos kto tak robi? Wbijam ich. Jedyne co mnie pociesza, to fakt ze idiotami latwiej sie rzadzi.
|
Każdy potrafi używać mózgu. Nie umieć używać mózgu to tak jak nie umieć używać serca - jedynie przy śmierci, a jak już powiedziałem ci którzy już umarli, niezbyt będą pisać tu posty, ale Ok. Poza tym jeśli ktoś wyzywa kogoś jest od idiotów nie robi dobrze. Ale czy Ty wyzywając takiego robisz dobrze?
Cytuj:
ROTFL!
Czy ty widzisz ile tam tych banow jest? Myslisz ze ja nie mam lepszych rzeczy niz rozmawianie z kretynami?
|
Widzisz. Tak to jest, że nie każdy kto jest na tej liście jest kretynem. Każdy z nas jest inny, ale nikt nie jest gorszy...
Cytuj:
3/4 z nich po 2 minutach rozmowy ze mna zaczeloby mnie wyzywac.
|
Ale warto stracić bezsensownie te 6 minut, dla tego czwartego...
Cytuj:
Nie bede im wiecej czasu poswiecal niz jest potrzebne do klikniecia na przycisk banowania.
|
Praca moderatora to poświęcanie czasu. To właśnie cierpliwość jest kluczem do bycia dobrym w swoim "fachu". No ale cóż... każdy może mieć inne wyobrażenie dobrego moderatora.
Cytuj:
Nie zyjemy w swiecie doskonalym, wiekszosc ludzi to totalni kretyni
|
To chyba w Twojej rzeczywistości... W świecie doskonałym nieżyjemy, ale nie zgadzam się że większośc ludzi to kretyni, a na pewno nie totalni ;S
Cytuj:
i nie mam zamiaru cackac sie z kazdym zeby sie zmienil bo mam go gdzies. Mam swoje zycie i wole je lepiej wykorzystac niz tlumaczenie ludziom jak sie uzywa mozgu.
|
Prosty przyklad:
Koleś daje temat: "Pomocy plx" i nie wie jak np. włączyć Tibicam. Lepiej - dać mu bana i nazwać idiotą czy pomóc? Jeśli dasz mu bana to nikt nie będzie zadowolony, a jeśli powiesz jak to zrobić i napiszesz żeby poprawnie tytulował temat, bardziej dbał o ortografię (oczywiście nie ostrym textem, gdzie te robaczki co zjadły Ci mózg i słownik) to obydwoje będziecie zadowoleni - Ty że mu pomogłeś i go nauczyłeś czegoś, a on poznał rozwiązanie swojego problemu.
Cytuj:
Nie chcemy kretynow na forum, nie chcemy ludzi lamiacych regulamin na forum i bedziemy ich dalej wywalac tak jak to robimy, a wiesz dlaczego? Bo to daje efekty, bo jak sie kogos porzadnie opieprzy, to w 90% przypadkow nie wroci na to forum i to jest nasz sukces, bo idiotow nie chcemy.
|
Nie każdy kto złamie regulamin tego forum jest idiotą. Nie chcesz idiotów? Jedź do Media-Markt

Zresztą ban to ban, często się należy, ale nazywanie kogoś idiotą etc. to chyba lekka przesada?
Cytuj:
W pozostalych 10% przypadkow, koles przemysli swoje postepowanie i postara sie nastepnym razem robic tak, zeby nie zostac zlinczowanym i to jest jeszcze lepszy sukces.
|
Nazwany idiotą raczej nie zechce wrócić na to forum, ale Ok. Poza tym jesli ktos popelnil blad to lepiej mu to spokojnie wytlumaczyc niz nazwac idiota, osmieszyc i zbanowac.
Cytuj:
Niezaleznie od efektu, ta metoda jest w 100% efektywna.
|
Jeśli chcesz się pozbyć ludzi z forum - owszem.
Cytuj:
Chcesz to zaloz wlasne forum, zdobadz tylu uzytkownikow i "rozmowiaj z kazdym z nich o tym co zrobil i dlaczego powinien inaczej zrobic", zycze powodzenia. Jestem gotow nawet kazdego kretyna odsylac do Ciebie, skoro tak chetnie chcesz im to tlumaczyc. :>
|
Nie znam się na tych wszystkich skryptach, mam zaledwie 14 lat. Użytkowników tyle nie zdobędę bo wy byliście pierwsi i do was wszystcy biją drzwami i oknami, ponadto macie domenę pl. Ale jesli bym mial, to raczej bym robil jak mowisz