Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2005, 04:18   #2
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Platonikus
Widze ze wszystko bylo juz tutaj powiedziane
teraz info do

Omandera Moze pientuj zachowanie swoich moderatorow? Ktorzy sharuja acc i potem sprzedaja? hmm jak on sie zwal Besen? czy jakos nie wspomne innych...
Kto to ten "OmaNder"? Moze bys tak raczyl przynajmniej nie przekrecac nicka osoby do ktorej sie zwracasz?

Besn to moj dobry kumpel, na forum sie dobrze sprawuje i nie mam nic do jego moderowania. Mowisz ze sharuje i sprzedaje postac? A masz dowody? Nie? Tak myslalem. Powiedziec, to ja sobie tez moge ze EO, Bubble, Cach, Guido sharuja, ale ja jak cos juz pisze, to potwierdzam to dobrymi dowodami, ktorych ty nie masz, dlatego twoje zdanie nie jest nic dla mnie warte. Oszczerstwa kazdy rzucac potrafi.

Cytuj:
ps. powody usuwania postow i tematow sa bardziej zalosne niz same tematy ....
Nie mogli byscie zachowywac sie jak ludzie? Skasowac temat i juz.... ale nie wy wolicie pochwalic sie swoja inteligencja ktora jest podobna do tej prezentowanej przez tych posterow. Nawet jesli oni sa nobami nawet jesli obrazaja kogos nawet jesli uzywaja slow nie cenzuralnych to nie uprawnia was do tego aby czynic to samo ... Dajcie jakis przyklad
Moderacje zostaw nam. Nasze forum - nasze prawa. Mozemy sobie jakie chcemy powody dawac. Watpie zebys moderowal rownie duze forum, dlatego swoje rady zachowaj dla siebie. Nasze sposoby moderowania maja swoje powody i sa bardzo efektywne. Gdy skasujesz posta bez powodu potem pojawiaja sie tematy "Gdzie moje posty!?", a tak przynajmniej ludzie moze zrozumieja ze pisza idiotyzmy.
Nie podoba ci sie nasze forum? W gornym prawym rogu masz taki przycisk "X". Uzyj go. Nikt nie bedzie za toba plakal.

Cytuj:
eh zreszta do kogo ja to mowie W koncu jestescie tylko garstka POLAKOW.
A ty to co? Wietnamczyk? Wiesz, ze osadzanie ludzi tylko, ze wzgledu na ich narodowsc jest na bardzo niskim poziomie?
Tak, jestem Polakiem i co z tego? Wiekszosc ludzi na tym swiecie to idioci, ja nim nie jestem i jestem dumny z tego co juz zdazylem osiagnac w moim zyciu. Nie jestem jakims wielkim patriota, ale nasz narod wiele osiagnal na swiecie i wiele znaczyl kiedys. Co z tego ze wiele ludzi z Polski to idioci? W innych panstwach jest to samo. Ja potrafie dowiesc tego, ze jestem inny, dlatego mi nie przeszkadza, ze jestem Polakiem, nawet dumny z tego jestem co moj narod osiagnal kiedys...
A ty? Ty jestes nikim. Skoro nawet do wlasnego kraju sie nie przyznajesz, co ci pozostaje?

Cytuj:
Widzicie drzazge w oku swojego brata a nie zauwazacie belki w swoim
To do mnie? Do modkow? Czy moze do tworcy tematu? Aluzja jak najbardziej nie pasujaca do sytuacji, radze dokladniej dobierac repertuar. Jak masz juz kogos cytowac, to przynajmniej zastanow sie, czy cytat pasuje do sytuacji.

Cytuj:
Omander wiesz ze to nie ladnie umieszczac ogloszenia na forum tibi.com tym bardziej o sprzedawaniu paca....
To nie bylo ogloszenie, to byla rada, aby nastepnym razem nie kupowali pacca w tibii tylko od pewnych ludzi, takich jak ja. Cos ci sie nie podoba? Zglos to do CipSoftu, ciekawe co mi zrobia...

Cytuj:
a twoje imie powinno byc dawno zmienione.
A to niby dlaczego? Zasada, ze nicki z tytulami typu "dr." lamia regulamin tibii zostala wprowadzona na dlugo po tym jak moja postac "Dr. Omader" powstala, czyli ta zasada nie dotyczy mojego nicka. Podobna sytuacja miala miejsce z graczem "Goblin", ktory zalozyl ja zanim potworki gobliny byly wprwadzone do tibii. Paru nowych GMow kiedys dalo mu namelocki, ale za kazdym razem odzyskiwal swojego nicka. Chcesz to napisz skarge do CipSoftu, albo daj mi namelocka skoro jestes senior tutorem. Jednak nawet jesli mi ktorys GM da namelocka to CipSoft mi go zdejmie i dalej bede mial ten nick co mam. A tobie zostanie bad report... Nie ladnie... Senior tutor, ktory nie zna zasad tibii... Musze pogadac z Crabanem o tym kogo oni tam biora do pomocy

Nastepnym razem zanim bedziesz mnie o cos oskarzal, miej dobre dowody na to co mowisz, miej argumenty i przede wszystkim upewnij sie ze masz racje, bo narazie to siebie tylko osmieszasz.
Poki nie bedziesz spelnial powyzszych wymogow, lepiej nie podejmuj ze mna dyskusji.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez faucolt
Owszem, odpowiedzuialność spadnie na mnie, lecz nikt tutaj nie ma prawa mieć 100% pewności, że to konto należy do Faucoltt'a z gry jaką jest Tibia. Ponownie o tym świadczy brak dowodów. Bo to może byc np. jakiś człowiek, który załozył sobie konto o loginie "faucolt" na tym forum i uważa się za gracza z gry pod imieniem Faucoltt, a zdjęcia i wypowiedzi po prostu w jakiś sposób zdobywa. Oczywiście to tylko moje zdanie . To tyle.
Tak, nikt nie ma 100% pewnosci, aczkolwiek przewaznie gdy jakis user probuje podszywac sie pod znana tibijska postac, prawdziwy wlasciciel zglasza sie sam do nas, aby danego usera ukarac odpowiednio za podszywanie. No i wlasnie z tego powodu, ze kazdy moze sobie zalozyc konto "Bubble"(nie probujcie zakladac, juz dawno zbanowane ) na forum wypowiedzi zamieszczane na forach innych niz tibia.com nie sa dowodami do bana.

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 29-12-2005 o 04:21.
Dr. Omader jest offline