Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bastek Niszczyciel
Gz Morkun dobrze ze odswieżasz temat bo ostatnio jakos zanikl wybacz ze to muwie ale wolalbym zeby on nie zamieral.
Btw: Gratz for All Kusnier dla ciebie specjalne Gratz
|
Dzieki, ale już nie będe dodawał ss na tibia.pl, odchodze z tibia.pl.
Wszyscy musimy to powiedziec:
TIBIA.PL SUX, a dlaczego?
1. Okropne zawiasy serwera, czesta lagi i problemy z brakiem pamięci (cieżko jest wejść na tibia.pl po godzinie 14-30~.
2. Nie opłaca się zakładać włąsnego tematu, a dlaczego? Bo modki usuneły licznik postów i nikt nie komentuje

(jeden z powodów dlaczego przestłem dawac ss na swoim i tym temacie)
Powiem tyle, odchodzę na tibia.org.pl, radze wam też to zrobić.
@Patryk~
Nie to eq nie jest dobre

, ja grając normalnie na 13 lvlu z 4 mlvlem i skillami 50.50 dorobiłem sie k seta,fs-a, towerki i devil helmeta.. aktualnie (43lvl) posiadam: g legi dsm rh bohy aol gs/bs vs, to jest wada secury ... nie opłaca sie tu huntowac BO nikt niczego nie kupuje ... wszyscy tylko sell,sell,sell ....
Stanley@
no a to zależy, jak masz pacc to kupuj GS i na scaraby

ale jak nie to radze do 40-45 levela z bs i co tam masz na katedrze(zależy jaki resp jets na twoim serwie, bo może lepiej poziomy z soldami + pare guardów), nie znam się za bardzo na spawnach dla facc, ale radze pozbieraj sobie jeszcze troche kasy i kup g-arm, c -legi, rh, nie wiem może juz masz takie eq wiec wtedy kup boszki a pużniej gs-a, przepraszam że tak zakręcenie pisze ale jest 5 nad ranem
Może się jeszcze kiedyś zobaczymy,
Yours Kuśnier