Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2005, 11:27   #40
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

oj patrikozzz, idealista z ciebie jakiś, utopijny
ale cierpliwość ma swe granice, a każdy człowiek chce mieć coś z życia, więc nie poświęci siebie samego na rzecz 'nawracania maluczkich', skoro bywają przypadki nie do odratowania
jak tam wszystko ci wyłuszczył wielbłądzik

odnośnie nazywania ludzi idiotami - czasem tak trzeba, czasem trzeba im wygarnąć prosto w oczy co się o nich myśli i to jak się zachowują wobec innych i jak ich ludzie odbierają, jeśli cały czas będzie się do nich zwracać kulturalnie i spokojnie, to oni będą jechać po człowieku, dopóki nie pokaże się im, że osoba, po której jadą też to potrafi i to z o wiele lepszym skutkiem od nich - to działa, to jest lanie, które im się niekiedy należy
wiesz.. nie wierzę w wychowanie bezstresowe - mogłabym tu dać jakąś ciekawą anegdotkę do takiego wychowania nawet..

co do jakiś niesprawiedliwości i krzywd jakich zaznał użytkownik od moderatora - w takich przypadkach zawsze można się zwrócić do admina - na coś takiego raczej poświęciłby swoje 6 minut życia <lustruje Drom'a> zwłaszcza, że chodzi o tych, którym powierzył władzę
osoba, która nadużywa danej jej władzy, nadużywa także zaufania osób, które jej ją dały, a także tych, nad którymi władzę sprawuje - takie rzeczy nawet powinny być poddane pod dysputę choćby 'za kulisami'
a kary wymierzane modom, według mnie, powinny być cięższe za niektóre przewinienia - ze względu na to, że uchodzą za wzór oraz mają większe przywileje
nie wiem jak to było u ciebie i kto miał rację, ale zawsze w jakiś trudnych przypadkach można się zwrócić do wyższej instancji, bądź kilku użytkowników, którzy jako tako jakąś tam pozycję na forum sobie wyrobili
mówię tak z własnego doświadczenia

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem