Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2005, 12:43   #41
Tana
The Witch

Tana's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2004

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taube
co do jakiś niesprawiedliwości i krzywd jakich zaznał użytkownik od moderatora - w takich przypadkach zawsze można się zwrócić do admina - na coś takiego raczej poświęciłby swoje 6 minut życia <lustruje Drom'a> zwłaszcza, że chodzi o tych, którym powierzył władzę
osoba, która nadużywa danej jej władzy, nadużywa także zaufania osób, które jej ją dały, a także tych, nad którymi władzę sprawuje - takie rzeczy nawet powinny być poddane pod dysputę choćby 'za kulisami'
W takich wypadkach można się też zgłosić do samego moderatora, który narozrabiał. Ostatnio niesprawiedliwie wlepiłam pewnemy użytkownikowi bana, bo źle popatrzyłam na kalendarz. Zwrócono się do mnie w tej sprawie na PW i wszystko się wyjaśniło. Przeprosiłam i usunęłam ban. Happy end.
Moderator też człowiek (lub.. no... cokolwiek) i da rade się dogadać, o ile nie wylatuje sie od razu z przekleństwami. PW z przekleństwami w stosunku do nas zazwyczaj są totalnie olewane lub dodatkowo karane. Forum to nie jest niezbędna do zycia rzecz i nie można sie pieklić.

(Stara się robie. Kazania głoszę )

Tana jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.