29-12-2005, 13:25
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Piła
Stan: Tutor
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 83
Poziom mag.: 64
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Kto to ten "OmaNder"? Moze bys tak raczyl przynajmniej nie przekrecac nicka osoby do ktorej sie zwracasz?
Besn to moj dobry kumpel, na forum sie dobrze sprawuje i nie mam nic do jego moderowania. Mowisz ze sharuje i sprzedaje postac? A masz dowody? Nie? Tak myslalem. Powiedziec, to ja sobie tez moge ze EO, Bubble, Cach, Guido sharuja, ale ja jak cos juz pisze, to potwierdzam to dobrymi dowodami, ktorych ty nie masz, dlatego twoje zdanie nie jest nic dla mnie warte. Oszczerstwa kazdy rzucac potrafi.
|
Otoz dla twojej wiadomosci to nie sa oszczerstwa. A dowody mam hmm Problem jest tylko w tym ze nie kazdy chce wierzyc w to... Spox rozumiem twoja pozycje w koncu jestescie w jednym teamie i normalne jest to ze go bronisz ... Otoz nasz wspanialy Besen gral kiedys taka postacia na Celesta "Yvo" wraz z kolega.... <sam sie przyznal-oczywisice ze nie mi ale np. Bomawowi> Potem jak mu sie ta postac znudzila sprzedal ja chyba na levelu 108 (od tego czasu postac ta miala kilku wlasicicieli) <nowy wlasciciciel sam do mnie napisal ze kupil ta postac hmm chyba chcial sie pochwalic [ale do niego nic nie mam]> Wiec jesli nie masz dowodow na to ze Besen tego NIE zrobil to radzil bym zachowac swoja ocene dla siebie.
Cytuj:
Moderacje zostaw nam. Nasze forum - nasze prawa. Mozemy sobie jakie chcemy powody dawac. Watpie zebys moderowal rownie duze forum, dlatego swoje rady zachowaj dla siebie. Nasze sposoby moderowania maja swoje powody i sa bardzo efektywne. Gdy skasujesz posta bez powodu potem pojawiaja sie tematy "Gdzie moje posty!?", a tak przynajmniej ludzie moze zrozumieja ze pisza idiotyzmy.
|
A gdzie tutaj milosc? Odnosnie powodow mozecie pisac powody ale jakies NORMALNE radzil bym zrobic moderat. funkcje wyboru powodu skasowania podobnie jak GM'i przy banowaniu ludzi. Zmniejszy to ilosc obrazliwych powodow skierowanych w 10 lub 13 latkow ktorzy dopiera w kraczaja w ten wielki <jakim jest twoje forum [sam przyzlales]> swiat
Cytuj:
Nie podoba ci sie nasze forum? W gornym prawym rogu masz taki przycisk "X". Uzyj go. Nikt nie bedzie za toba plakal.
|
[b] hmm tak nie podoba mi sie i to nawet bardzo ten przycisk jest uzywany przezemnie czesciej niz ci sie wydaje. Odnosnie plakania eh no jest normalne ze za krytyka nikt nie placze problem w tym ze trzeba czasem ja przyjac widac probojesz sie bronic, twoje prawo. A i informacja do pozostalych uzytk. np. bosman i ktos tam jeszcze jakis nobek byl... To nie jest klutnia ... Wyrazam swoja opinie podobnie do Omadera... spox nikt przez to nie umrze
Cytuj:
A ty to co? Wietnamczyk? Wiesz, ze osadzanie ludzi tylko, ze wzgledu na ich narodowsc jest na bardzo niskim poziomie?
Tak, jestem Polakiem i co z tego? Wiekszosc ludzi na tym swiecie to idioci, ja nim nie jestem i jestem dumny z tego co juz zdazylem osiagnac w moim zyciu. Nie jestem jakims wielkim patriota, ale nasz narod wiele osiagnal na swiecie i wiele znaczyl kiedys. Co z tego ze wiele ludzi z Polski to idioci? W innych panstwach jest to samo. Ja potrafie dowiesc tego, ze jestem inny, dlatego mi nie przeszkadza, ze jestem Polakiem, nawet dumny z tego jestem co moj narod osiagnal kiedys...
A ty? Ty jestes nikim. Skoro nawet do wlasnego kraju sie nie przyznajesz, co ci pozostaje?
|
Prosze czytaj ze zrozumieniem i interpretuj ze zrozumieniem. Jestem polakiem naszczescie nie w Tej garstce ktora wskazalem .... Istnieje wiele garstek i o to mi chodzilo. Odnosnie innosci u mnie podobnie tez jestem inny dlatego jestem dumny z tego, i dlatego tez m.in. pisze tego posta. Ale widzisz nawet teraz napisales "Idioci" <Mowisz o swoich uzytkownikach o osobach kupujacych pace itp.> nie mogl bys byc dla nich bardziej milszy? Nawet jesli to prawda. I to byl wlasnie ten problem Badzcie mili nie zaleznie od sytuacji.
Cytuj:
To do mnie? Do modkow? Czy moze do tworcy tematu? Aluzja jak najbardziej nie pasujaca do sytuacji, radze dokladniej dobierac repertuar. Jak masz juz kogos cytowac, to przynajmniej zastanow sie, czy cytat pasuje do sytuacji.
|
Odnosnie tego przyslowia to tyczylo sie ono wszystkich...Wiec takze i ciebie. I ono jak najbardziej pasuje do tej sytuacji. <jesli jednak masz jakis dylemat przeczytaj jeszcze raz je, i prosze nie osmieszaj sie>
Cytuj:
To nie bylo ogloszenie, to byla rada, aby nastepnym razem nie kupowali pacca w tibii tylko od pewnych ludzi, takich jak ja. Cos ci sie nie podoba? Zglos to do CipSoftu, ciekawe co mi zrobia... 
|
Musze cie zmartwic ta twoja rada byla ogloszeniem.... ale mniejsza z tym. Czyzbym zauwazyl ze ktos jest NIETYKALNY? Nie zamierzam drazyc tego tematu ale pamietaj ze nawet GM'ow wyrzucaja za zlamanie zasad. Odnosnie CipSoftu i brania osob do pomocy ... To w przeciwienstwie do ciebie robie to ZA DARMO. I mam prawo do popelniana bledow. Wiesz to ze codziennie kupujesz xx pacow od nich dla ludzi to nie oznacza ze bedzie tak zawsze. To nie jest grozba tylko rada. Radzil bym pomyslec nad cenami.
Cytuj:
Nastepnym razem zanim bedziesz mnie o cos oskarzal, miej dobre dowody na to co mowisz, miej argumenty i przede wszystkim upewnij sie ze masz racje, bo narazie to siebie tylko osmieszasz.
Poki nie bedziesz spelnial powyzszych wymogow, lepiej nie podejmuj ze mna dyskusji.
|
Wiesz to samo mogl bym opwiedziec o tobie. Ale zachowam swoje zdanie z godnie z zasadami moralnymi ktore przestrzegam.
Btw. Kilka slow krytyki nikomu jeszcze nie zaszkodzilo mam nadzieje ze wyciagniesz odpowiednie wnioski... i ze nie zamiezasz kontynuowac tej rozmowy. Zawsze mam nastawienie pokojowe. A wiec Peace z wami.
|
|
|