Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2005, 14:09   #1
Nyksus
Użytkownik Forum

Nyksus's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
Nyksus ma numer GG 9762142
Domyślny Światy - NoN pVp vs zwykłe...

Siema

Grałem na wielu światach typu : Hiberna, Antica, Danubia , Inferna. Zawsze na którymś z tych światów coś mi nie pasuje. Na Hiberni nabiłem sobie 49 lvl, i łatwo padłem w czasie wojny, potem zostałem " zezłomowany " bo z 49 lvl zrobił sie 13 lvl. Antica, Danubia, Inferna ... tam było podobnie. Wkurzało mnie PK, co chwilę idę i się boję że zaraz napadnie mnie jakiś nieznajomy PK. Dlatego wybrałem świat tym razem : Luminera - non pvp. Przynajmiej tu mnie nikt nie zabija. Ale gdy już nabiłem sobie 22 lvl żałuję, bo strasznie nudno. Na światach NoN pvp nie ma sensu zakładać gildii, a jak już to po to by chodzić razem na quest, hunt i wogóle. Brak mi wojen, bicia innych br którzy mnie wkurzali. I wpadłem na pomysł który jest oczywiście niemożliwy do zrealizowania. Otóż pomyślałem że można by było zrobić na jakiś czas "Zamianę". Czyli zamienić NoN pVp na zwykłe, a zwykłe na NoN pVp. Wiem że wyglądałoby to idiotycznie ale cóż, można spróbować ;P Nie wiem czy to da radę, a wy jak sądzicie. Może by cipsoft dał rozrywki trochę światom non pvp czyli wojny, bo naprzykład dla mnie kiedyś wojna to była rozrywka a teraz...nuda, nuda, nuda. Ciągły exp, tylko exp bo ja nigdy nie trenuję skillii --.-- Więc jak, moze napiszmy list do Cipów i powiedzmy o tym pomyśle...to znaczy, jeśli wam się spodoba co mi się zdaje że to raczej też niemożliwe. Prosze o odpowiedzi... chcę wiedzieć czy dałoby radę to wypalić.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.