Powiem ci tak:
spotkałem się z różnymi przykładami takowego "nooba" ale noob z jezyka angielskiego (newbie) znaczy tyle co żółtodziób.
Wydaje mi się że jesteś ksenofobem bo ci twoi kochani szwedzi to największe przekręty na planecie ziemi.
przykładem jest serwer Pandoria gdzie jeden z najwiekszych szanowanych Swe o nicku "Dragua" rozdzielał konta,mało tego-na forum na tibia.com napisał spowiedź w której wyznał ze uzywał wszystkich botów ,wtyczek,cheatów i tak dalej,i taki właśnie z tego co pamiętam 130 level dostał bana na tylko 30 dni ;/ (czyli wychodzi z tego ze skoro najwiekszy nieuczciwy gracz tak robi i tylko 30 dni bana,to moze isc w jego slady?)
pozatym ci twoi kochani Swe to doskonały przykład "power ambuse"
nie szanują wielu zasad na przykład : pewnego razu expiłem w kopalni dwarfów,gdzie umiesciłem zwyczajowo list o treści ze tu expie w tej chwili,pojawiło się dwóch swe,paladyni ....pisali w bardo obrazliwy sposób ,mniej wiecej "leave you fu**in pl,you noob,you XXXX" co ciekawe ci paladyni mieli wtedy ponad 50 level a ja jedynie 20....po chwili gdy nie wiedziałem co im napisac,czy moze uciekać,czy moze postawić się i nie dać wypchać...zaatakowali mnie,zaczałem uciekac do prison w kopalni i zamknałem za sobą drzwi,gdyby nie to juz bym padł.Dtalego Nie mów ze Swe to nie są nooby.
pozatym wg mnie noob zastawia sie protektorami z 10 razy większym levelem od siebie,znałem jednego swe przez którego dedlem-wpierw uzywał róznych obelg,itd...prowokacjii,gdy stwiedziłem ze nie warto go bic bo jest słabszy odemnie odeszłem,ale gdy on zauwazył ze jego gadanie głupot nie przynosi skutku zaatakował mnie,podczas ucieczki dobił mnie jego kochaniutki protektor ;/
inna sytuacja....swe ukradł mi loot bag,zopiero gdy go zaatakowalem to oddal.
i takich przykładów są setki.I nie mów ze dzięki temu ze oni tacy cudowni i kochani to sa lepsi,bo dla Szweda premium account (który daje ci mozliwosc expienia na terenach na których nie było ludzi od wielu dni) to dwa hamburgery,taki dzieciak podchodzi do mamy i mówi "mamo daj mi drobne"....
bo dla szwedów taka cena za pacc to śmieszne,u nas tych hamburgerów za taki pacc kupisz ze 20.
pozatym miałem taką sytuację gdy ja i kolega bylismy faccami,na 19 levelu on kupił premium i pzregonił mnie o 15 leveli.
to by było na tyle.
ps. widziałes kiedyś szweda bez pacc?
|