Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kant
Całkiem na marginesie (po raz pierwszy) .... Bycie MODERATOREM (rozumiem opiekunem - bo chyba taka jest podstawowa rola i funkcja ww. "posłannictwa") nie oznacza bycie uczestnikiem forum Panie Dr. Omader, a tym bardziej zabieranie głosu i obrażanie uczestników, czyż nie? (zdecydowanie zdrowsza sytuacja bylaby gdyby raczyl Pan zalożyc osobną - nową - postac na forum, bez tych kolorowych, bufoniastych (choc jak sie domyślam majacych podniesc prestiż ) i jednoznacznie określających charakter - symboli. ...
|
ROTFL!!! Hahaha...
Czyli rozumiem, ze to konto ma byc uzywane tylko do przeprowadzania prac administracyjnych? To znaczy, ze mam siedziec cicho na tym koncie, zalozyc sobie drugie tylko po to zeby odpowiadac uzytkownikom? Pierwszy raz slysze taka definicje moderatora... Po co mi czerwony kolor nicka? Dopisek administrator, czy tam akutalny zartobliwy "paccman" pod nickiem? Wlasnie po to zeby userzy wiedzieli z kim maja do czynienia, chyba nie powiesz mi ze zdanie zwyklego szarego uzytkownika jakiegos serwisu jest dla ciebie tyle samo warte co zdanie administratora? Funkcja ta dowodzi, ze osoba ktora ja pelni ma odpowiednie predyspozycje do tego i odpowiednia wiedze w danym zakresie o ktorym traktuje forum. Nie mam tego dla "szpanu" nie mam tego zeby sie wywyzszac, to ma byc informacja dla innych.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kant
a tym bardziej zabieranie głosu i obrażanie uczestników, czyż nie?
|
Czyli jak ktos cos bedzie na mnie pisal na forum to mam sobie dac pluc w twarz? ROTFL.
Mam takie samo prawo do wypowiadania sie w kazdym temacie jak kazdy inny user. Gwoli scislosci to Platonikus zaczal ten caly offtopic, to on zaczal mi zarzucac niekompetencje i podwazyl slusznosc mojego nicka. Ja sobie nie dam w twarz pluc. Szczegolnie gdy ktos pluje w administratora forum, moze Ty bys sie nie bronil, ale ja takich
bezpodstawnych oskarzen nie zostawiam. I chyba udowodnilem ze Platonikus jest w bledzie, przedstawiajac odpowiednie argumenty przeciw jego oskarzeniom, on tych argumentow nie mial.
A teraz apeluje o zakonczenie tego olbrzymiego offtopicu i powrocenie do tego kto komu ukradl szczura w przedszkol... znaczy sie na celescie

Bosman: a moze o sobie cos napiszesz, tez by tego troche bylo