Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Platonikus
Widze ze jednak nasz drogi tworca story ktory poswiecil cale swoje zycie na stworzenie tej stronki ktora jest on-line hmm chyba 10 h na dzien <odejmujac przerwy w dzialaniu> nadal nie zrozumial mojego postu.
|
Zrob strone ktora bedzie generowac takie obciazenie i utrzymaj ja. Wtedy bedziesz mial prawo mnie krytykowac w tej kwestji.
Cytuj:
A wiec jak napisalem jestem z pokojowym nastawieniem a wiec nie zamierzam dalej uczestniczyc w tym wszystkim. Jezeli lubisz obrazac innych to bardzo prosze.
|
Pokaz mi gdzie cie obrazilem. Czekam. To juz bedzie 3 rzecz na ktora czekam od ciebie i ktorej doczekac sie nie moge. Dlaczego o tym nie napiszesz? O tym ze prosilem cie o dowody, ktorych mi nie dales, prosilem cie zebys mi pokazal gdzie twierdze, ze jestem nietykalny i rowniez mi nie pokazales. Nie odpowiadasz na moje posty. Ja jestem bardzo pokojowy, chce tylko tego o czym mowisz, a nie dostaje tego.
Cytuj:
A odnosnie tego besena to kwestia wiary ale chyba ty nie weisz co to znaczy.
|
Mam do wyboru: wierzyc kumplowi, czy wierzyc kolesiowi, ktorego pierwszy raz widze na oczy i prosze go od juz jakeigos czasu zeby przedstawil jakies dowody na swoje oskarzenia.
Moze ty wierzysz jakims nieznajomym, ktorzy oczerniaja twoich kumpli, ale ja nie.
Cytuj:
Widze tutaj tylko rezim a to nie jest nic zdrowego.
|
Jaki znowu rezim? Ty wiesz wogole co to slowo znaczy? Jakby byl rezim, to bys dostal na starcie bana, za posiadanie odmiennego zdania odemnie. Chlopie jestes zalosny i zaczynasz mnie irytowac swoimi bezpodstawnymi oskarzeniami, jak chcesz, to moge ci pokazac co to naprawde jest rezim -.-""
Cytuj:
Nie bede marnowal czasu na twoje odpowiedzi ktore niczego nowego nie wnosza <widac nic nowego nie wymysliles - ciagle to samo. nie masz argumentow bla bla. mam nawet ss'y ale kij mnie to obchodzi osobiscie nie interesuje mnie to czy ktos sharuje czy nie ....
|
A co mam nowego pisac? Skoro prosze sie ciebie o dowody, prosze o pokazanie mi paru rzeczy, ktore mi zarzucasz, a ty dalej mi tego nie dajesz. Mam wyslac pisemna petycje zebys potwierdzil swoje oskarzenia dowodami?
Cytuj:
Ale problem ktory poruszyles w pierwszym poscie byl taki.... Twoje przeslanie do graszy "I co moze, wg. ciebie nie nalezy tego pietnowac i scigac?" Zgadam sie z tym w 100%. Dlatego moja propozycja byla taka azebys moze pietnowal wszystkich nawet moderatorow. Jednak masz pewne problemy jestem w stanie zrozumiec cie <empatia to jedno z moich imion>. Jesli cie to tak interesuje to zapytaj sie besena moze powie ci prawde.
|
A ja cie tylko porpsilem o dowody, czasy gdy ktos kogos nazwal wiedzma i juz dana osobe topiono/palono na stosie juz dawno nasza cywilizacja ma za soba. Teraz trzeba przedstawic dowody, bo twoje slowo dla mnie nie jest nic warte(no bo dlaczego ma byc cos warte, skoro ciagle cie o cos prosze a ty tego nie spelniasz?).
Cytuj:
Nadal nie jestes mily eh to chyba jakas krzywizna "zawodowa" widzac tysiace postow nie majacych sensu nagle natykasz sie na moj i traktujesz go w podobny sposob.
|
A obiecalem ze bede mily? Dlaczego mam byc mily dla kogos kto nawet nie odpowiada na moje prosby? Dlaczego mam byc mily dla kogos kto zarzuca mi niekompetencje? I tak jestem bardzo mily. Wiecej sie nie spodziewaj.
Cytuj:
Z tego co napisales moge wysnuc pewne wnioski (moja nadinterpretacja):
"Omader says : Ej ludzie ja jestem prawem ja jestem wszystkim bede odpowiadal tylko przed Bogiem i historia, Wasz potezny wodz nie da sobie w kasze dmuchac byle komu w koncu to tylko glupi gracz Platonikus ktory nie ma pojecia czym ja sie tutaj zajmuje. ej moze zrobimy ze mnie Boga co? W koncu jestem kims. Moge rozkazywac innym i oczerniac ich nikt nie jest mi w stanie nic zrobic. Prosze kupujcie pace od tibi.pl sprawnie/szybko/prawie za darmo.
|
Z tego co napisaliscie moge wysunac wniosek:
- nie wolno mi byc administratorem,
- nie wolno mi banowac uzytkownikow,
- nie wolno mi sie bronic przed bezpodstawnymi oskarzeniami,
- nie wolno mi pisac na tym koncie,
- nie wolno mi dawac ogloszen wlasnej firmy, na stronie ktora wspoltworze,
- nie moge wymagac od uzytkownikow przestrzegania regulaminu, ktorego z moderatorami stworzylismy i ktory kazdy uzytkownik potwierdzil, ze przeczytal i ze bedzie go przestrzegac,
- nie wolno mi prosic o dowody bo i tak zostane olany i nie dostane ich,
- wogole jak ja smiem zyc?
Czlowieku jestes po prostu
ŻAŁOSNY.
Czy gdzies napisalem, ze jestes glupi? Gdzie napisalem, ze jestem Bogiem? Obrazilbym Stworce w ten sposob, a tego nie czynie. To co nie moge juz dawac kar na forum za nie przestrzeganie regulaminu bo nazwa mnie Bogiem? Idiotyzmy prawisz chlopie. Gdzie cie oczernilem? Wszystko co napisalem, bylo uargumentowane, mam dowody i mam wiedze. Ty nie masz
nic.
Ja odpowiadam na twoje non sensowne zarzuty, a ty na moje prosby nie, ignorujesz je jakby byly powietrzem. Zalosne.
Cytuj:
Odnosnie twojego nicku to mnie on w ogole nie interesuje poprostu przestrzegam pozostalych nowych graczy przed zlamaniem zasady ktora obowiazuje. <omg wiem ze kiedys nawet dozwolone byly niemieckie znaki i inne bzdety np. Dr.> Sam napisales niestety GM nie wie kiedy zostala stworzona postac.... TO jak ja mam wiedziec? hmm trzy znaki LOL. Nie stety dla twojego zmartwienia wywiazuje sie z moich obowiazkow w odpowiedni sposob.
|
Moj nick cie nie interesuje? To po jakiego grzyba twierdziles ze jest zly, skoro cie nie interesuje? Boze co za czlowiek -.-""
Nie interesuje mnie skad masz wiedziec, jak MI cos zarzucasz to porywasz sie "z motyka na slonce". Ja ciebie nie zostawie tak o, nie dam ci oczerniac mnie przed uzytkownikami forum. Jak juz mi cos zarzucasz to miej porzadne zaplecze wiedzy na dany temat, bo bez tego skonczysz tak jak w tej chwili.
Cytuj:
A tak mniedzynami co oznacza ten Dr. bo nie stety napewno nie Doktor na ten tyt. musial bys jeszcze popracowac hmm ponad dekade. Czyzby Drużba, Dragon, Dwarf ?
|
Ehz... Ty sie nic nie uczysz, ze swoich bledow... Gdzie napisale ze poczatek "dr." w moim nicku oznacza jakis skrot? Myslisz, ze ja nie wiem ze po skrocie dr, od "doktor" nie daje sie kropki? Moj nick, to nic innego jak "dromader" z kropka po dwoch pierwszy literach, ktora kiedys trafila tam przez przypadek. Oto geneza tego nicka. Fascynujace, co nie?
Cytuj:
Zegnam. Mam nadzieje ze jesli nie Omader to ktos inny zrozumie ten post i jego glowne przeslanie. Pozdrowienia i Happy New Year.
|
No tak, bo jak sie przegrywa to lepiej uciekac niz przyznac sie do bledow.
Cytuj:
Odnosnie zakonczenia tego to juz pisalem w poprzednim poscie... nie zamierzam juz dalej tego drazyc
|
Nastepnym razem naucz sie pisac posty bez umieszczania calych postow w pogrubieniu, wyglada to nieestetycznie. Pogrubienie uzywane jest do podkreslenia czegos istotnego, a nie stosowania w calym poscie.
Co do zakonczenia: ja jestem taki ze moje slowo jest zawsze ostatnie, wszedzie. I nie mam zamiaru tego zmieniac, szczegolnie gdy mam racje. :>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Birmil
Dr. Omader.... dalbys sobie bana...
|
Dopiero co mi sie jeden skonczyl, za dopingowanie zlej osoby w forumowym turnieju snooka