Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Platonikus
...
|
Tak na początku, ja rozumiem, że jest ci łatwiej pisać boldem, ale nie rób tego cały czas bo dostaję oczopląsu (no i imo jest to ogólnie bezsoensowny zabieg, ale ok, jak chcesz)
Cytuj:
Widze ze jednak nasz drogi tworca story ktory poswiecil cale swoje zycie na stworzenie tej stronki ktora jest on-line hmm chyba 10 h na dzien <odejmujac przerwy w dzialaniu> nadal nie zrozumial mojego postu.
|
Widzę że Jaśnie Szanowny Pan Onikus potrafi czytać między wierszami, i twierdzi że Drom nie dość, że Stworzył całą stronę od podstaw, to jeszcze poświęca się wyłącznie dla tej strony, która działa dwie minuty dziennie, bo leniowi nie chce się nic robić?
Czy ty sobie kpisz, ty tylko stosujesz ciężki sarkazm? Ludzie, jak wy zamierzacie zdać maturę z polskiego jak czytanie ze zrozumieniem u was leży? Pokaż mi, do jasnej niedoli,
na jakiej postawie wyciągnąłeś takie wyssane z palca wnioski? Niestety jestem zbyt ograniczony, aby to zrozumieć.
A co do działania strony - masz lepsze możliwości hostingowe niż my aktualnie? zapraszamy, bo rzeczywiście strona się kopie - ale narzekać to każdy potrafi, tylko dupy ruszyć nie ma kto, nie?
Cytuj:
A wiec jak napisalem jestem z pokojowym nastawieniem a wiec nie zamierzam dalej uczestniczyc w tym wszystkim. Jezeli lubisz obrazac innych to bardzo prosze.
|
* $corcerer przegrywa i nie ma żadnych argumentów więc zwiewa i robi z siebie męczennika ?
Cytuj:
A odnosnie tego besena to kwestia wiary ale chyba ty nie weisz co to znaczy. Widze tutaj tylko rezim a to nie jest nic zdrowego.
|
Po pierwsze, naucz się odmieniać nick besna, okej? Dzięki.
Po drugie, misiu, racz zauważyć, że gdyby tutaj na prawdę panował reżim, to już dawno zostałbyś zesłany na tibiabr.com, więc jakoś znów brakuje ci dowodów, a rzucać pomówieniami bez pokrycia, to każdy potrafi. Więc, niestety misiaczku, niczego sobą nie reprezentujesz. Może następnym razem pójdzie ci lepiej?
Cytuj:
Nie bede marnowal czasu na twoje odpowiedzi ktore niczego nowego nie wnosza <widac nic nowego nie wymysliles - ciagle to samo. nie masz argumentow bla bla. mam nawet ss'y ale kij mnie to obchodzi osobiscie nie interesuje mnie to czy ktos sharuje czy nie ....
|
To cię to interesuje, czy nie? I wiesz co? Ja mam słonia w karafce! W domu! Na stole! Nie wierzysz? Moge ci screena pokazać :> Chcesz ?
Cytuj:
Ale problem ktory poruszyles w pierwszym poscie byl taki.... Twoje przeslanie do graszy "I co moze, wg. ciebie nie nalezy tego pietnowac i scigac?" Zgadam sie z tym w 100%. Dlatego moja propozycja byla taka azebys moze pietnowal wszystkich nawet moderatorow. Jednak masz pewne problemy jestem w stanie zrozumiec cie <empatia to jedno z moich imion>. Jesli cie to tak interesuje to zapytaj sie besena moze powie ci prawde.
|
Piętnować? NAS? nie ma sprawy, ale najpierw, mój drogi Paniczu, poproszę o DO-WO-DY na podstawie których mam zostać napiętnowany. Jak już powiedziałem, rzucać pomówieniami to byle gówniarz potrafi.
Cytuj:
Nadal nie jestes mily eh to chyba jakas krzywizna "zawodowa" widzac tysiace postow nie majacych sensu nagle natykasz sie na moj i traktujesz go w podobny sposob.
|
Bycie miłym jest względne, jak dla mnie, to aż dziw że Drom ma w sobie tyle cierpliwości.
Cytuj:
Z tego co napisales moge wysnuc pewne wnioski (moja nadinterpretacja):
"Omader says : Ej ludzie ja jestem prawem ja jestem wszystkim bede odpowiadal tylko przed Bogiem i historia, Wasz potezny wodz nie da sobie w kasze dmuchac byle komu w koncu to tylko glupi gracz Platonikus ktory nie ma pojecia czym ja sie tutaj zajmuje. ej moze zrobimy ze mnie Boga co? W koncu jestem kims. Moge rozkazywac innym i oczerniac ich nikt nie jest mi w stanie nic zrobic. Prosze kupujcie pace od tibi.pl sprawnie/szybko/prawie za darmo.
|
Pomijając ostatnią linijkę, którą bardzo ładnie wyssałeś sobie z palca, to jest jeden problem: Drom operuje DOWODAMI, ARGUMENTAMI na poparcie swoich sądów i twierdzeń, zaś ty posługujesz się mglistymi pojęciami w stylu "mam screeny".
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Onikus
Odnosnie twojego nicku to mnie on w ogole nie interesuje poprostu przestrzegam pozostalych nowych graczy przed zlamaniem zasady ktora obowiazuje.
|
Że nibyco? Że najeżdżając na Droma za nick pokazujesz innym ludziom że nie mogą mieć takiego nicku? och i ach, super że to robisz, ale w takim razie dlaczego po każdym poście droma nie ma twojego z tekstem "Jego nick jest już nie prawidłowy! nie zakładajcie takich postaci!"?
Cytuj:
<omg wiem ze kiedys nawet dozwolone byly niemieckie znaki i inne bzdety np. Dr.> Sam napisales niestety GM nie wie kiedy zostala stworzona postac.... TO jak ja mam wiedziec? hmm trzy znaki LOL. Nie stety dla twojego zmartwienia wywiazuje sie z moich obowiazkow w odpowiedni sposob.
|
Zanim się kogoś pomówi, to może wypadałoby sprawdzić? Nie uważasz?
Cytuj:
A tak mniedzynami co oznacza ten Dr. bo nie stety napewno nie Doktor na ten tyt. musial bys jeszcze popracowac hmm ponad dekade. Czyzby Drużba, Dragon, Dwarf ?
|
I kto tu robi się niemiły, co?
Cytuj:
Odnosnie pozostalych uzytkownikow: a czy ja chce im odebra ich prawo do pisania postow?
|
Ty nie, ale jeden z użytkowników najwyraźniej do tego dąży.
Cytuj:
Zegnam. Mam nadzieje ze jesli nie Omader to ktos inny zrozumie ten post i jego glowne przeslanie. Pozdrowienia i Happy New Year.
|
Szkoda że już poszedłeś, mógłby być nawet niezły flejm. Do zobaczyska za dwa posty
Cytuj:
ps.
Odnosnie zakonczenia tego to juz pisalem w poprzednim poscie... nie zamierzam juz dalej tego drazyc
|
Czyżbyś zrozumiał że bez argumentów ostrze twoich słów jest tępe jak młotek? Hurra! Nareszcie ktoś, kto myśli