Temat: Metallica
Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2005, 00:24   #40
Dirty Sanchez
Użytkownik Forum

Dirty Sanchez's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa

Dirty Sanchez ma numer GG 7044026
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cebix
Ja przytoczę trochę inną historię... Co do tego, że ktoś się tutaj obawia o nowy album dlatego, że mogą być odpadki z nielubianego Angera, to powiem, że płyta Iron Maiden pt. Brave New World(który jest uznawany jako jeden z najlepszych albumów IM) zawiera aż 4 piosenki, które były napisane podczas tworzenia albumu Virtual XI, który jest uznawany, jako jeden z najgorszych, jeśli nie najgorszy album IM. Może dlatego, że wrócił ich dawny wokalista i gitarzysta , ale piosenka grana i śpiewana przez innych ludzi chyba nie staje się nagle super... Zwróćcie uwagę na np. wszelakie covery, które różnią się czasami całkowicie od coverowanej piosenki, a nie czynią jej (dużo)gorszej albo lepszej.

A i żeby nie było offtopa, to stara Metallica...

Pozdrawiam.
tylko że Metallica to nie Iron Maiden
Iron Maiden to bogowie Metallu Dikinson wogóle po tylu latach nie stracił głosu jest tam trzech gitarzystów i karzdy jest prze***any !!!

Metallica to też bogowie są niewiele gorsi od Iron Maiden

wole Metallice ale Iron Maiden bardzo szanuje !!!

@UP
Nothing Else Matters to jescze nic "Fade to Black" pprzejście jest zrobic Albo solo z " One "

Według mnie Lars U. jest najlepszym Perkusista !! jak widzialem jak solo dawał to mocny jest to nie bylo zwykle napiepszanie to mialo to coś !!!

Ostatnio edytowany przez Dirty Sanchez - 30-12-2005 o 00:27.
Dirty Sanchez jest offline   Odpowiedz z Cytatem