Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2005, 10:35   #7
Manrox
Użytkownik Forum

Manrox's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
Domyślny

[quote=Cashigus][quote=Manrox]Witam. Tutaj zamieszczam mój następny poradnik, tym razem raczej bardziej szczegółowy. Jego odmienność od innych, polega na tym, że nie pojawiają się w nim LITERÓWKI.

MAGIA SPONTANICZNA NA ROOKGARDZIE NIE WYSTĘPUJE. TYLKO RUNA ANTIDOTE (ALE TO JUŻ RUN)

LEVEL 8-15:

SWAMP TROLLTo jest także jeden z pierwszych potworów maina. Tylko uważaj, zatrówa. Exp to 25, loot to kasa, fishing rod i ryby. Tego zabijaj najczęściej.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Manrox

Miało nie być literówek... RUN- powinna być runa; Zatrówa- powinno być zatruwa. Powiecie, że się czepiam, ale jak już ktoś mówi, że bez błędów to trzymam go za słowo.

Poradnik jak na początkującego knight'a bardzo pomocny, ale tak jak wszyscy czekam na więcej.
Sprawdź sobie w słowniku poprawnej polszczyzny dwie rzeczy: czy wiesz, że jeśli na końcu wyrazu jest ów, to ó ZAWSZE jest kreskowane?? A druga, run i runa to jedno i to samo, i piszmy to tak jak nam sie podoba.

A co do kolorów, sam się trochę zdziwiłem kiedy zobaczyłem mój poradnik. Zauważyłem że Amazon i inne są nieczytelne, a przy niektórych nie dałem myśknika i się jeszcze zlewają.
Gwarantuję wam, że to co dzisiaj dokończę będzie 100x czytelniejsze niż pierwsza część.

Gildia: zastrzeżone przez leadera
Skille: 95/70
Miejsce zamieszkania: Edron
Manrox jest offline   Odpowiedz z Cytatem