Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2005, 12:52   #168
Tigra Szczodre
Zbanowany

Tigra Szczodre's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Szczodre

Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Tigra Szczodre ma numer GG 1490152
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thanatos
No więc dnia 28.12.2005 zostałem zhackowany
jeszcze konta nie odzyskałem więc nie wiem co straciłem - narazie 1 ded i wiem, że potem się zalogował gostek=prwdopodobnie utrata WSZYSTKIEGO z dp + lev/mlev/skill shielding (tak! sorc jestem)/ miałem 1% do axe skill
No i start tylko z lev (miałem crown armor (miałem go od nowego roku nosić/dragon shield/p-set/k-axe/inferno wand/trochę ksy - tak z 10K/RUNY - 3bp SD (teraz nie umiem ich robić) ogólna wartość strat przekroczy 100K)
A teraz zadziwie wszystkich:
Nie botowałem, nie cheatowałem w tibi, żadnych innych programów pod tibie, WSZYSTKIE WYMOGI BEZPIECZEŃSTWA Z TIBIA.COM PRZESTRZEGAM!!

A teraz ostrzegam:
Pozbądźcie się GaduGadu - spyware było w nim i gdyby nie drugi system to niemógłbym go usunąć... (system nie umiał, a ręcznie pisał odmowa dostępu - drugi nie był zarażony tym keyloggerem dlatego z niego się dało). Od kumpla (nie tibijczyka) wiem, że od około miesiąca hacki przez GG są BARDZO CZĘSTE.

ALE BĘDĘ GRAŁ DALEJ - tylko start będzie trudny - miałem do nowego roku nabić lev 35 (miałem już 30% do zrobienia a tu znowu lev 33)
ok, nie uzywałeś macro, gg tesh nci do tego nie ma -.- pewnie wpisałeś gdzies passy albo jaksi twój kumpel sam zainstalował ci key'a na kompie...
Tigra Szczodre jest offline   Odpowiedz z Cytatem